Jandarmeria și Consiliul Județean Satu Mare îl susţin pe Bogdan Bratiş la X Factor

22 noiembrie 2013 | 5 comentarii

sustinere Bogdan Bratis (4)Jandarmeria sAtu Mare alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi de conducerea Colegiului Național Doamna Stanca, îl susțin pe Bogdan Bratiș la concursul X Factor.

Bogdan Bratiş este fiul  jandarmului sătmărean, Nicolae Bratiş. Bogdan s-a remarcat  din fragedă copilărie prin calităţile sale vocale, participând la numeroase concursuri de interpretare.

Anul acesta, Bogdan Bratiş participă la o nouă ediţie a Concursului Naţional X FACTOR.

Fericit de performanțele fiului său, Nicolae Bratiş, a declarat „Sunt bucuros că fiul meu a reuşit să aducă judetul Satu Mare şi în acest mod pe agenda publică, sunt alături de el,  îl susţin din toată inima, îi doresc să câştige şi invit pe această cale sătmărenii să-l  sprijine.”

Pentru a oferi cât mai multe şanse tânărului interpret de a câştiga acest concurs, invităm sătmărenii să-l susţină pe Bogdan duminică, 24 noiembrie a.c şi să-l voteze, trimiţând un SMS  la nr. 1313 cu textul BOGDAN. Este foarte important ca mesajul să fie trimis după ce se dă start votului.

Adrian Ștef a anunțat într-o conferință de presă că administraţia judeţeană îl susține pe Bogdan Bratiş, pregătind 6000 de afişe şi 5.000 de flyere.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmareanul2 spune:

  cu ce se ocupa reprezentantul judetului, alaturi de anormala Marusca

 2. satmarean spune:

  Cine va lua banii pe cele 6000 de afise si 5000 de flyere? Cati bani? Din ai cui bani?

 3. concurent spune:

  Stef il sustine pe ca e elev la D-na Stanca unde e directoare de la PNL. pe Todut nu l/a sustinut!!!!Ne e scirba totala de acesti ipocriti!!!!!!!!!!!!!

 4. petre spune:

  Daca il sprijina STEF nici gind sa-l votam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest