Ultima actualizare: azi, 12:11

Lorand Szász Soares
Publicitate

Lorand Szász Soares azi la Satu Mare. Seminar GRATUIT: 21 de metode pentru a crește afacerea ta!

Lorand Szász Soares

Lorand Szász Soares

Esti proprietarul unei firme din Satu Mare si vrei sa iti cresti vanzarile?

Invata cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea unei afaceri direct de la singurul romana care a lucrat in cea mai mare firma de business coaching din lume!

Aceste informatii sunt doar pentru cei care doresc sa-si creasca vanzarile incepand de maine!

Daca faci parte din urmatoarele categorii si vrei sa iti cresti vanzarile citeste mai departe, daca nu, anunta un prieten sau ingnora:
– antreprenor;
– proprietar de firma (in IMM);
– one man show (cel care face totul in firma ta);
– director general;
– director executiv (in firme medii si mari);
– director de vanzari;
– directori de marketing;
– tineri care doresc sa deschida o afacere in viitorul apropiat.

Am ajutat zeci de firme sa-si atinga si sa-si depaseasca tintele in vanzari. Lucrez in mod constant, cu trei-patru firme in programe de mentoring prin care ii ajut sa ajunga la urmatorul nivel. La cererea mai multor persoane care nu isi permit sa plateasca peste 3000 de euro lunar pentru un astfel de program, am creat un seminar in care am introdus cateva (21 mai exact) din cele mai bune practici pentru a avea o afacere de succes.

In acest fel, mai multi oameni de afaceri din Romania au acces la acele informatii care sunt stiute de proprietarii firmelor, care sunt in crestere si pe timp de criza.

Am creat un seminar numit „21 de metode pentru a creste afacerea ta”, care contine informatiile cele mai importante dintr-un program de coaching de 6 luni. De asta se intampla des, sa mi se spuna ca la acest seminar au invatat mai mult decat in trei-cinci ani de experienta din piata in care activeaza.

seminar de management cu lorand soares szasz

Care sunt provocarile antreprenorului roman si ce raspunsuri vei primi in cadrul acestui seminar?

ai dificultati cu echipa ta? La seminar vei afla doua dintre cele mai puternice strategii pentru a recruta si fideliza oamenii buni;
vanzarile tale cresc putin, stagneaza sau chiar scad? Vei invata sa folosesti cea mai puternica strategie pentru cresterea vanzarilor, strategie folosita in cea mai mare firma de antrenori de afaceri din lume (in care am lucrat) si cu ajutorul careia am dublat vanzarile clientilor mei si firmelor mele;
nu gasesti strategii de marketing eficiente care sa iti aduca clienti fara sa trebuiasca sa cheltuiesti o gramada de bani? In cadrul acestui seminar vei afla care sunt cele doua metode prin care poti gasi acele strategii de marketing care chiar functioneaza pentru afacerea ta;
ai cumparat terenuri si proprietati in boom-ul economic si nu stii cand se termina criza ca sa poti vinde cu profit? In acest seminar vei intelege care sunt regulile dupa care functioneaza economia, cand sa cumperi si cand sa vinzi terenuri/proprietati/actiuni.
te-ai saturat sa ai concurenta neloiala care „canibalizeaza” piata prin preturi mici? Vei cunoaste doua strategii prin care te poti diferentia de concurenta ta, in asa fel incat tu sa fii mai scump si totusi, sa vinzi mai mult decat ei (am aplicat aceste strategii deja in zeci de firme in Romania);
vrei sa afli cele trei secrete prin care poti aduce peste 50% din clienti prin recomandare? In cadrul seminarului te voi invata sa aplici aceste trei reguli in firma ta;
vrei sa stii care sunt cele mai importante strategii pentru fidelizarea clientilor tai?
La acest seminar primesti cel putin 30 de idei aplicabile, de maine, in afacerea ta. 

De unde stiu toate aceste lucruri si de ce ti le-as spune tie?
Numele meu este Lorand Soares Szasz si sunt proprietar de afaceri ca si tine, si antrenor de afaceri. In urma cu 5 ani am deschis prima mea firma in Romania, dupa ce m-am intors din Portugalia unde am lucrat in cea mai mare firma de antrenori de afaceri din lume si de atunci mi-am dublat vanzarile aproape in fiecare an. In 2013 Martie, am vandut cat in primele 3 luni din 2012 (si 2012 a fost un an bun). 🙂

Am trei firme, in domenii diferite si fiecare se dezvolta cu succes.

In domeniul in care activez am reusit ca in 5 ani de activitate sa organizez mai multe cursuri decat cei mai experimentati traineri din Romania si au fost la cursurile mele deja peste 25.000 de oameni de afaceri din Romania si alte tari din Europa.

In Decembrie 2012, am fost considerat si cel mai bun speaker din Romania, o recunostinta oferita de Business Days, cel mai mare eveniment business din Romania.

Lucrez in program de mentoring cu firme din domeniul constructilor, serviciilor, productiei si distributiei. Am ajutat deja zeci de firme sa isi creasca vanzarile, chiar si pe timp de criza.

Toate acestea au fost frumoase, dar vroiam mai mult. M-am intors din Portugalia cu intentia de a schimba ceva in Romania de aceea, am hotarat sa nu pastrez doar pentru mine si pentru un numar restrans de clienti aceste informatii, ci sa le dau la cat mai multi oameni de afaceri, care se lupta in aceeasi piata incerta si bombardata de instabilitate politica.

Mai multe despre mine gasesti aici.

Pretul?
Accesul la seminar se face pe baza de carte de vizita. Nu trebuie sa platesti nimic, doar sa lasi o carte de vizita cu datele tale, la intrare.

De ce este gratuit acest seminar?
Pentru ca la sfarsitul cursului iti voi prezenta in 10 minute activitatea mea si ce alte cursuri mai organizez. Daca vei dori mai mult vei putea deveni clientul meu, daca nu, macar ai invatat lucruri utile pentru afacerea ta, fara sa pierzi bani… plus ca vei cunoaste alti oameni de afaceri din orasul tau, care trec prin aceleasi provocari ca si tine.

Ce spun cei care au fost deja la acest curs?
„Este primul antrenor si prezentator care ma unge la suflet. Are darul de a te incarca pozitiv si de a puncta clar ceea ce vrea sa transmita, versus a bate campii cu gratie, pentru ca asa ne-am obisnuit in ultima vreme de la multi altii.:)”
Valentin Ionescu (Bucuresti)

“A fost extraordinar! Mi-a placut foarte mult. Am studiat marketing dar nu am invatat in 3 ani de zile ce am invatat aici in 3 ore!”
Isabela Pop (Cluj-Napoca). 

Vezi aici marturii video de la cei care au participat la acest seminar.
 

Cand, unde are loc si unde te inscrii?

CAND:
27 Noiembrie 2013 (Miercuri) – 10:00-13:00 – 100 de locuri
27 Noiembrie 2013 (Miercuri) – 17:00-20:00 – 100 de locuri

UNDE:
Restaurantul Paloma, str Lalelei, nr 1.

Participarea este gratuita, dar nu uita, daca nu te inscrii tu, probabil ca o va face concurenta ta!

INSCRIERI:
Pentru sesiunea de la ora 10:00 apasa aici.
Pentru sesiunea de la ora 17:00 apasa aici.

„Mult mai bun decat un seminar platit! Felicitari!”
Paul Constantin (Bucuresti)

Te recompensez daca recomanzi acest seminar:

Daca ai participat deja si/sau doresti sa recomanzi altora acest seminar, vei primi automat e-book-ul: “Cei patru piloni ai marketingului de succes” care te va invata sa folosesti strategii de marketing care sa iti aduca potentiali clienti. Trebuie doar sa introduci adresa de mail a unui prieten in formularul de inscriere si tu vei primi automat pdf-ul cu e-book-ul. Daca doresti sa recomanzi la mai multe persoane, trimite mai departe invitatia. E recomandat sa trimiti in primul rand clientilor tai, daca ei devin mai buni si vand mai mult, e mai bine si pentru tine. 🙂

Te astept la cel mai bun seminar de management, vanzari si marketing din Romania, cel putin asa spun participantii. 🙂

Un comentariu

  1. Terra Răspunde

    We also call on the management of TCL, along with the union, to retrun to the negotiating table and settle the current industrial disputethrough all other channels provided by the Industrial Relations Act.Quite attractive for a budget model (the phone).Ya alerte9 con anticipacif3n sobre la peligrosaderiva que apuntaba la nueva Constitucif3n. We cruised around amounstthe north american pine trees on our FREE mountain bikes.What about you?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.