Ultima actualizare: ieri, 21:59

Sport

„Mission Impossible” la Târgovişte pentru CSM Satu Mare

CSM Satu MareEchipa de baschet feminin CSM Satu Mare întâlnește miercuri seară, în deplasare, formația CS Municipal Târgoviște. Meciul va începe la ora 19:30 și va conta în cadrul etapei a 7-a din Liga Națională de Baschet Feminin. Antrenorul celor din Târgoviște este nimeni altul decât omul care a stat 5 ani la Satu Mare și a reușit să obțină cele mai mari performanțe din istoria clubului CSM, Dan Fleșeriu.

După partida de la Târgoviște, sătmărencele joacă tot în deplasare, sâmbătă, 16 noiembrie, la Galați unde va da piept cu echipa Phoenix.

Pornim cu șansa a doua, e greu de bătut la Târgoviște, nici când am avut echipă bună nu am reușit, ce să mai zicem acum când mizăm aproape numai pe jucătoare românce. Obiectivul este o victorie din cele două deplasări. Sunt în relații foarte bune cu Dan Fleșeriu, îi mulțumesc că m-a adus în baschet. Nu uit că mai avem de onorat promisiunea ca împreună să aducem într-o zi titlul la Satu Mare”, a declarat președintele secției de baschet a CSM-ului, Florin Mureșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.