Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Olimpia nu reușește să învingă acasă CS Mioveni, scor 1 – 1 (FOTO)

olimpia-mioveni-(2)Olimpia Satu Mare a remizat pe teren propriu cu formația CS Mioveni, scor 1 – 1. Galben-albaștrii nu au reușit să-și impună jocul obișnuit pe care îl practicau până acum în fața propriilor suporteri. Meciul a contat pentru etapa a X-a a Ligii a II-a, Seria a II-a.

Elevii lui Tiberiu Csik au început partida în atac. În minutul 15, Zsiga semnează cea mai mare șansă a primei părți și trimite mingea din lovitură liberă în bara lui Ciucă. Contrar cursului jocului echipa din Mioveni deschide scorul prin Popa în minutul 25. Același Zsiga, cel mai bun jucător al primei reprize, obține o lovitură de la 11 m în minutul 38, pe care tot el o transformă în gol.

Repriza secundă este una anemică în care Olimpia lasă impresia că a căzut psihic. Sătmărenii încearcă să amenințe poarta adversă însă nu reușesc acest lucru.

„Toată lumea se aştepta să batem pentru că eram deasupra lor în clasament dar nu a fost atât de uşor. Au o echipă mai bună decât o arată clasamentul, am muncit pentru acest punct, îi felicit pe băieţi. Nicio echipă nu e bătută de dinainte”, a declarat antrenorul Olimpiei Tiberiu Csik.

Antrenorul celor de la Mioveni, Ion Moldovan, a spus ca în opinia sa echipa pe care o reprezintă a prestat la Satu Mare cel mai bun joc al sezonului.

În urma acestui rezultat Olimpia coboară o poziție în clasament și ocupă locul 8 cu 14 puncte.

Olimpia: Șuta – Muntean, Ene, Mureșan, Iuhas – Gavrilescu, Villand (Bujor 75), Schwarczkopf (Micaș 65), Zsiga – Feier (Dragoș 70), Lemac.

Sâmbătă, 9 noiembrie, Olimpia întâlnește în deplasare Gloria Bistrița.  

 

2 comentarii

  1. csm Răspunde

    A avut cota mare egalul la pariuri?

  2. cosminel Răspunde

    poi intrbatil pe SISI daca o pariat, ca am auzit ca i expert in pariuri,oricum tiberiu csik nu are nici o putere la echipa aia………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.