Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Percheziții DIICOT la Satu Mare. Sunt vizați contrabandişti de ţigări

mascati

mascati

Percheziții DIICOT la Satu Mare. Un număr de 43 de percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în judeţele Suceava, Satu Mare, Harghita, Mureş, Sibiu, Bistriţa-Năsăud şi în Bucureşti pentru destructurarea a două grupări de contrabandişti de ţigări care au traficat ţigări în valoare de peste cinci milioane de lei.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii suceveni, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, desfăşoară 43 de percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţele Suceava, Satu Mare, Harghita, Mureş, Sibiu şi Bistriţa-Năsăud, cele mai multe, 33, având loc în Suceava.
În acest caz sunt vizate două grupări de crimă organizată transfrontalieră specializate în trafic cu ţigări de contrabandă extracomunitară, care au traficat 509.200 de pachete de ţigări având o valoare de piaţă estimată la suma de 5.092.000 de lei.
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, una dintre grupări ar fi fost sprijinită de un poliţist de frontieră din judeţul Suceava, şef de tură, la locuinţa acestuia având loc percheziţii.
Sursele citate mai spun că în acest caz 20 de persoane urmează să fie duse la audieri la sediul DIICOT Suceava.
La descinderi participă importante efective de poliţişti, luptători de la Serviciul de Intervenţii Speciale şi jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.