Primarul Dorel Coica a verificat lucrările de reabilitare a trotuarelor din municipiul Satu Mare

22 noiembrie 2013 | 13 comentarii

verificare trotuare (1)Primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel, împreună cu administratorul public, Băbuţ Domuţa Dan,  au verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din oraș, vineri, 22 noiembrie.

Au fost verificate trotuarele din zonele:

- în faţa bisericii de pe strada Lucian Blaga – lucrare finalizată

- pe Strada Fântânele – lucrare finalizată

- pe drumul Careiului, staţia de autobus din Micro 15

- pe strada Ganea – lucrări în desfăşurare

S-a mai verificat  stadiul lucrărilor de amenajare a  parcărilor din Micro 15, zona fostului magazin Ardealul şi parcarea ecologică de pe bulevardul Cloşca.

Au fost finalizate lucrările de reabilitare a platoului din Piaţa Mică.

Se apropie de finalizare lucrările la sensul giratoriu de pe drumul Careiului la intrarea la viitorul hipermarket Auchan.

La aceste verificări a fost prezent şi chestorul Vasile Ciocan, consilier judeţean, în calitate de invitat al primarului Dorel Coica.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. popescu spune:

  Ce cauta la aceasta vizita ucigasul de femei gravide, “gen de frontiera” vasile si ciocan? bai coica nu-l mai lua cu tine caci nu are nici o calitate doar acea de sofer ucigas in stare de ebrietate, de divortat,de pagiator de diplome de licente.

 2. Fantanaru spune:

  Locuiesc pe strada Fantanele.LUCRAREA NU ESTE FINALIZATA.Lucrarea proaspat realizata,are doar 30 de metri lungime.Ori str.Fantanele masoara in jur de 500 de metri.ALOOOOOO

 3. mihai ghita spune:

  Pe strada careiului in fata fabricii de paine si zona crinu lucrarile sant catstrofale in bataie de joc comparativ cu pavajul de buna calitate pus pe vremea lu Ilieys ,astfaltul a fost nivelat cu lopata acum doua saptamani in scarba dar pe bani foarte multi luati din contobutiile noastre,pimar depasit de situatie doar gargarasi concerte

 4. Maria spune:

  As ruga daca se poate sa se asfalteze si trotuarul de pe str.Aurora din M 16 pentru ca avem sansa sa ne rupem picioarele. S-a pus bordura de mai mult de un an si au ramas gropile de pe trotuar, Noi trebuie sa riscam sa circulam pe drumul masinilor.Este vorba de capatul str. Aurora aproape de Pol.Comunitara.

 5. Alexandra spune:

  Cap de pula!!coi!Ce mai cauti tu,in scumpul nostru SATMAR???ne am saturat de muritori de foame sudisti!!Mars!!si lasa SATMARENII(romani,maghiari,svabi)sa seorganizeze,lucreze,traiasca asa cum stim,sa muncim sa traim impreuna fara voi lipitori scarboase!!!stai la colt de ulita si arati ca tu ai facut-o?noi SATMARENII pana sa va imprastiati voi sugaci sudisti,am trait bine avem de toate,nu mai sta pe aici ca poate ajungi in sud in sicriu!!!gurita matiii!!!!!

 6. Chat spune:

  Deci eu nu mai inteleg nici un satmarean… nici cum nu e bine…nici ce face COICA….nici ce a facut HOREA ANDEIRCO.. sincer la ce va asteptati ? VA ASTEPTATI LA SCHIMBARI DEPE O ZI PE ALTA? SAU ? DACA SUNTETI MAI BUNI CA EI…DECE NU PARTICIPATI LA ALEGERI… SUNTETI BUNI DE CRITICA…DE ALCEVA NU SUNTETI

  • demo spune:

   @chat
   ce a faut anderco ?? :))))

   • Unu' spune:

    A furat, o gramada!!!
    A fost cercetat penal, incarcerat si … eliberat, dar nu si-a dovedit nevinovatia, ci au fost prescrise faptele (o parte) iar pentru alte gainarii, procurorii (cu sau fara voia lor) au intocmit gresit dosarul penal si a fost achitat! Iar noi, toti satmarenii, am platit o gramada de bani, pt. ca la ce tupeu are, a dat statul in judecata si a cerut daune morale!
    Cam atat a facut Anderco!

 7. cetatean spune:

  Domnule primar, de ani de zile trotuarul de pe strada Ceahlaului, capatul dinspre Stefan cel Mare e total distrus, a ramas doar pamint. Poate mai reparati si acesti citiva metri mai ales ca elevii de la Slavici nu pot circula pe partea unde e internatul pt ca acolo nu mai este deloc trotuar, si circula pe carosabil.Multumesc.

 8. cetatean spune:

  Revin, nu mai stergeti!!!!Domnule primar Coica, de multi ani trotuarul de pe strada Ceahlaului capat cu Stefan cel mare e facut praf, a rama doar pamintul. Poate asfaltati si acolo , sint doar citiva metri. Elevii de la internat pe acolo circula pt ca pe partea cu internatul nu exista deloc trotuar pina la capatul strazii, si sint nevoiti sa mearga pe carosabil.

 9. cocojumbo spune:

  babutz preputz impreuna cu coiutz fac trotuarul ciocanutz criminalutz le da indicatzi el stie cum se preacurveste amin

 10. mihai ghita spune:

  Pacat de oamenii din orasul Satu Mare dintr-un oras boem a ajuns un chits ca in sud cu miros de fasole carnat si bocanci,mare pacat dar mai votatii tot pe ei

 11. ssssssssssssssss spune:

  ALOOOOOOOOOOOOOOO ati uitat sa puneti si tomberonul linga gard ,domn primar zis TOMBERON ti-ai uitat identitatea inregistrata la osim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest