Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Trei romi din Satu Mare s-au răsturnat cu BMW-ul, plin cu haine second-hand (VIDEO)

romi satu mare timisoaraTrei romi din Satu Mare s-au răsturnat cu BMW-ul, plin cu haine second-hand, la intrare comuna timișeană Dumbrăvița, scrie tion.ro. 

Aceștia mergeau la Timișoara să vândă haine second-hand, în Piața Flavia, și au scăpat ca prin urechile acului după ce BMW-ul în care erau s-a dat peste cap de mai multe ori. Șoferul a ațipit la volan și a zburat peste sensul de la coborârea de pe centură.
Accidentul s-a produs azi noapte în jurul orei 03:30.
“Romii au sunat panicați la poliție și au anunțat cascadoria. Cinci ambulanțe, un echipaj al pompierilor, dar și echipajul de descarcerare au sosit în timpul cel mai scurt la fața locului, însă, acolo surpriză. Nici unul dintre cei trei, doi bărbați și o femeie, nu suferise nici cea mai mică zgârietură. Greu de crezut, în condițiile în care mașina s-a dat peste cap mai bine de 20 de metri și s-a oprit la marginea sensului giratoriu. Romii stăteau înghesuiți ca sardelele în mașina burdușită cu haine second-hand și le-au povestit polițiștilor că veneau la Timișoara, în Piața Flavia, să facă un ban”, scrie Tion.ro.

Maşina a intrat în plin într-un sens giratoriu, iar BMW-ul s-a dat peste cap cu tot cu remorca ce o tracta, și ea plină cu haine la mâna a doua.
Sursa: Tion.ro

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Hau avut bulan, ca poteau sa moara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.