700 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate ieri în trafic

7 decembrie 2013 | 2 comentarii

tigari de contrabandaPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Satu Mare au oprit în trafic, ieri, în jurul orei 20.00, pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Passat.

În maşină, alături de şofer se aflau două femei, în bagajele cărora polițiștii au observat mai multe pachete cu ţigări, de diferite mărci.

În acest caz, s-a luat măsura conducerii maşinii şi femeilor la sediul poliţiei de frontieră în vederea efectuării unui control amănunţit. În urma acestuia, în bagajele Lenuţei A., de 45 ani, domiciliată pe raza, jud. Satu Mare, au fost descoperite 466 pachete ţigări, iar în ale Ilenei M. de 57 de ani, domiciliată pe raza aceluiaşi judeţ încă 236 pachete ţigări, de diferite mărci.

Femeile au declarat poliţiştilor de frontieră că au cumpărat ţigările de la diferite persoane de pe raza judeţului Satu Mare, în vederea comercializării.

Drept urmare, cele două persoane sunt cercetate de către lucrătorii noştri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar  întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 3.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. jojo spune:

  niste fraiere care nu sunt din reteaua de cotizanti, dar cum dracu se poate ca nu este prins cu duba plina de tigari un anume de pe str Ilarie Chendi, pe colt, sau unul de pe str. Bradului, sau cand se alimenteaza ,,Parasuta” de dincolo de aeroport spre Zalau, sau …………

 2. atat stii jojo? spune:

  dar despre sotia si fiica unui circulist cand vom citi ca au fost inhatate intamplator la venirea din Ukraina cu portbagaj auto pline full cu tigari? dar cand vine coloana de 3-4 auto cu tigari care trec ca si coloana oficiala de la Halmeu pana in SM…hai lasati-o dracului, VIVA CORUPTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest