Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

CSM Satu Mare întâlnește sâmbătă în sala LPS, CSU Alba Iulia

florin muresan, peter elesEchipa de baschet feminin CSM Satu Mare întâlnește sâmbătă, în sala LPS, cu începere de la ora 18.00, formația CSU Alba Iulia. Partida contează în cadrul etapei a XI-a din Liga Națională de Baschet Feminin. Alba Iulia nu a învins până acum niciodată la Satu Mare.

Dificultatea meciului a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la sala LPS și a fost susținută de către managerul secției de baschet Florin Mureșan și antrenorul Peter Eleș.

„Alba Iulia nu a bătut niciodată până acum la Satu Mare dar din păcate mâine noi suntem David și ei Goliat. Ne întâlnim și cu două jucătoare foarte bune care au fost ale noastre, Părău și Whittington. Orice punct e bun pentru noi mâine”, a declarat managerul secției de baschet a CSM, Florin Mureșan.

În acest moment, după zece etape disputate în LNBF, Alba Iulia ocupă poziția a 3-a cu 19 puncte iar CSM-ul se află pe locul 6 cu 16 puncte. „Venim după cele mai bune două meciuri ale noastre. Dacă nu se întâmplă o tragedie în mod normal locul nostru în play-off este asigurat. Pornim cu șansa a doua dar am pregătit unele surprize”, a spus în cadrul conferinței de presă antrenorul CSM-ului, Peter Eleș.

Echipa de baschet sătmăreană va avea o săptămână încărcată întrucât miercuri 11 decembrie joacă acasă de la ora 13.00 cu Rapid București iar sâmbătă 14 decembrie, în deplasare cu ICIM Arad. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.