Ultima actualizare: azi, 15:26

Sport

CSM-ul pierde acasă în fața echipei CSU Alba Iulia, scor 58 – 80 (FOTO)

 

satu mare - alba iulia (1)CSM Satu Mare a pierdut în această seară în fața propriilor suporteri partida disputată împotriva formației CSU Alba Iulia, scor 58 – 80 (16 – 19, 14 – 16, 9 – 23, 19 – 22). Meciul a contat în cadrul etapei a XI-a a LNBF, sezonul 2013/2014. Diferența dintre „David și Goliat” nu a fost atât de mare precum anticipau oficialii sătmăreni înainte de meci însă până la urmă Alba Iulia a obținut prima sa victorie la Satu Mare de când joacă împotriva CSM-ului.

 

Până la pauza mare sătmărencele s-au ținut aproape de adversare și au dat chiar impresia că le pot fi egale. Antrenorul CSM-ului, Peter Eleș, a fost nevoit să joace aproape tot meciul cu primul 5 introdus în teren, astfel încât în partea secundă a partidei s-a simțit diferența de valoare dintre cele două bănci de rezerve, Alba Iulia distanțându-se serios în special în sfertul III. Sătmărenii au avut șansa să revadă fostele jucătoare ale CSM-ului, care evoluează acum pentru CSU, Părău (3 p.) și Whittington (5 p). La sfârșitul meciului Annemarie Părău s-a salutat emoționată cu fostele colege și a părăsit parchetul în lacrimi.

 

Pentru CSM Satu Mare au marcat: A. Orosz 16 p, B. Voica 4 p, R. Laza 18 p, Jones Hope 9 p și T. Wampler 11 p. Cea mai bună marcatoare a celor de la CSU a fost S. Cadjo cu 17 p.

 

„Vreau să felicit echipa din Alba Iulia pentru această victorie, o victorie absolut meritată care a fost pusă poate la îndoială doar în primele 20 de minute când am avut încă picioare proaspete și puteam să jucăm cu primul 5. Din păcate s-a văzut diferența valorică dintre cele două loturi dar eu nu cred că primul 5 al nostru a fost mai slab decât primul 5 al lor însă atunci când a trebuit din cauza faulturilor să introduc jucătoarele de pe bancă, e logic că nu am putut să dăm același randament cu o echipă care are 10 jucătoare de același nivel”, a declarat imediat după meci antrenorul CSM-ului, Peter Eleș.

 

Miercuri 11 decembrie, CSM Satu Mare joacă tot acasă împotriva echipei Rapid București, cu începere de la ora 13.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.