Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Două persoane au fost rănite în accidente de circulaţie

accidentDouă evenimente rutiere soldate cu victime au avut loc miercuri, 4 decembrie, în judeţul Satu Mare, la Certeze şi Moftin.

Ambele accidente s-au produs în jurul prânzului, primul eveniment  fiind sesizat poliţiştilor rutieri din Carei, la ora 11.50. Din verificări a rezultat că, la intersecţia DN 10 cu DJ 195 B, autoturismul condus de Iosif G., de 64 de ani, a accidentat uşor un biciclist de 56 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere maşinii. Carol L., din a suferit leziuni uşoare în urma impactului.

După numai câteva minute un nou apel 112 anunţa producerea unui accident, de această dată la Certeze. Au intervenit poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş, care au stabilit că evenimentul s-a produs tot pe fondul neacordării priorităţii de trecere.

Ana C., de 40 de ani, conducând autoturismul pe DN 19 nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul înmatriculat în Serbia, condus de un tânăr de 23 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, maşina condusă de Dragoş C., din Sighetul Marmaţiei, a părăsit partea carosabilă şi intrat într-un stâlp de electricitate, tânărul fiind rănit uşor.

În ambele cazuri, poliţiştii au procedat la testarea şoferilor cu aparatul etilotest, constatând că aceştia nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.