Locuri de muncă în Spania pentru sătmăreni. Ce salariu se oferă

2 decembrie 2013 | 5 comentarii

Strawberry season kicks off in GermanyAgentia National pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediu in P.I. Mantlagrama s/n 21730 Almonte, Huelva, Spania o oferta de locuri de munca in vederea unei selectii pentru domeniul agricol.

Selectia va avea loc in data de 13.01.2014 la Vaslui si in perioada 15-16.01.2014 la Slatina. Locatiile de desfasurare vor fi comunicate ulterior.

Angajatorul spaniol ofera un numar de 750 de locuri de munca pentru recoltarea de capsuni. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni. Durata estimata de angajare este 15.02.2014.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 de ore pe saptamana. Salariul oferit este de 39.48 euro brut/zi. Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Transportul catre locul de munca este platit de angajator si se deconteaza din salariile pe care le va primi in timpul lucrat la firma. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Atlantikpo Atlantik spune:

  In ce localitate e nevoie de lucratori… ????

 2. anamaria maier spune:

  Pentru satmareni doritor sa mearga la munca in Saniia unde se face selectia?

 3. sa se deie 6 euro la ora caci in agricultura e greu eu stiu caci si eu lucrez in agricultura…..si mai ales la cules de capsuni ii greu pentru ca trebe sa lucrezi gugut.deci da e rentabil 6 eruo la ora ah si drumul e 100 euro .

 4. demon spune:

  cazare 1 euro/zi.
  Ce cazare o fi acela? Ce conditii? coteti

 5. fraierilor nu puneti botu e tiapa eu am fost in zona si a fost dezastru cu cei care veneau din tara e o munca f dura 8 ore aplecat de teai ridicat urmatoarea zi nu mai vii si sa te vad de unde mai scoti bani sa te intorci acasa te arunca in drum ca pe un cine de no sa sti incotro so iei fi intelept si nu pune botu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest