Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Moșul Gynoprax a dăruit 150 de cadouri copiilor orfani

Mosul Gynoprax (21)Moşul Gynoprax a adus o rază de bucurie copiilor aflaţi în plasament la Centrul de Maternal Lorena. Vineri, 20 decembrie, în sala festivă a Colegiului Naţional Ioan Slavici a sosit Moşul Gynoprax pentru a împărţi daruri copiilor orfani.

Clinica Gynoprax s-a implicat în ajutorarea copiilor din Satu Mare, aflaţi în plasament, încercând să aducă puţină fericire în viaţa celor năpăstuiţi. Elevii Colegiului Naţional Ioan Slavici s-au alăturat și ei la acest eveniment cu fondurile adunate în urma unui Târg de Crăciun cu podoabe realizate de ei. Împreună cu moşul vor oferit celor mici un spectacol de colinzi, plin de bucurie pentru copilaşii mai puţin norocoşi ai Sătmarului.

Darurile Moşului Gynoprax au fost pregătite cu căldură şi entuziasm de conducerea clinicii, părinţii copiilor Gynoprax şi elevii Colegiului Ioan Slavici.

”Clubul copiilor Gynoprax va continua seria de acțiuni umanitare pentru copiii mai puțin norocoși ai orașului nostru”, a declarat dr. Mircea Muncean, managerul Clinicii Gynoprax.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.