Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Peste 200 de cadouri împărțite de Ajutoarele lui Moș Crăciun (Galerie FOTO)

ajutoarele lui mos craciun (291)Peste 200 de scrisori au primit Ajutoarele lui Moș Crăciun de la copiii din 11 centre de plasament din județul Satu Mare.

Timp de două zile, ajutoarele lui Moș Crăciun au pornit dis-de-dimineața la împărțirea cadourilor copiilor din Casele Tip Familial Ana, Maria, Diana, Felicia și Fiicele Îndurării aflate pe raza municipiului Satu Mare, dar și la cele din județ, moșul sosind în Casele “Iris” – Berindan, “Ștefania” – Oar, “Roua” – Hurezu Mare, “ Floare de Colț” – Halmeu, “Orhideea” – Rătești, “Casa Soarelui” – Călinești Oaș.

Copilașii l-au așteptat pe moș cu entuziasm și fericiți că nu sunt uitați. Moșul însoțit de zeci de ajutoare, elfi și spiriduși, a adus multă bucurie în sufletele copiilor mai puțin norocoși, împărțind peste 200 de cadouri.

Magia sărbătorilor de iarnă, i-a îndemnat pe mulți sătmăreni să-l ajute pe Moș Crăciun pentru a dărui împreună cu el bucurie, zâmbete și speranță,  iar entuziasmul deschiderii darurilor de către micuți a emoționat întregul grup inimos.

Un comentariu

  1. "Felicia" Răspunde

    Le multumim acestor tineri frumosi ca s-au gandit sa lumineze fetele atator copiii, aducandu-le cadouri, prietenie si caldura sufleteasca!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze !
    Sa aveti sarbatori frumoase si luminoase !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.