Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Protestul transportatorilor. Sute de TIR-uri oprite între Satu Mare şi Dorolţ (FOTO)

protestul-transprotatorilor-satu-mare-(19)UPDATE ora 11:10 – Câteva sute de TIR-uri sunt oprite pe marginea drumului între Satu Mare şi Dorolţ, dar şi pe noul drum de ocolire Lazuri Dorolţ. Mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului. Traficul se desfășoară cu dificultate, dar nu este oprit.

Acțiunea are loc în mai multe orașe și se așteaptă o întrevedere la nivel național cu reprezentanții Guvernului pentru a discuta despre noua taxă de 7 cenți/litru de combistibil.

 

Ora 9:30 – Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în zona Petea şi la ieşirea din Satu Mare către Dorolţ din cauza protestului transportatorilor.     

„Acţiunea de protest a Asociaţiei Transportatorilor din Satu Mare îngreunează traficul pe DN 19 A, în zonă intervenind mai multe echipaje de poliţie rutieră şi de ordine publică.  Transportatorii protestează de la ora 08.00, la ieşirea din municipiul Satu Mare către Punctul de Trecere a Frontierei Petea aflându-se aproximativ 150 de tiruri. Poliţiştii au luat măsuri de fluidizare a traficului, fragmentând coloanele de tiruri prin oprirea acestora la intrările şi ieşirile din municipiu”, informează Poliţia Satu Mare.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de acciza de 7 cenţi pe litrul de combustibil anunţată de guvernul Ponta.

Vom reveni cu detalii.

 

4 comentarii

  1. flacara violeta Răspunde

    acesta este inceputul sfarsitului guvernului usl-isto- comunist!!!! Bravo oamenilor curajosi, oamenilor cu pretentii de la viata. Oare transportatorii satmareni se alatura sau asteapta tot de la cei din tara sa faca ceva ,iar noi sa luam caimacul? ROMANIA TREZESTETE!!!!

    • Transportator satmarean! Răspunde

      Si transportatorii rutieri satmareni au participat si sigur protestul continua, ar trebui sa facem in asa fel in cat sa afle cei de sus (parlamentarii) ca toata tara protesteaza si ca ne ajunge atata bataie de joc!! bine spus Razvan, ar trebui sa iesim toti in strada, ca bani vor dar nu fac nimic bun, sa nu mai discutam despre autostrada si multe alte lucruri!!

  2. Razvan Răspunde

    la fel ar trebui sa protestam si noi, restul soferilor, de ex. in legatura cu taxele de drum (rovigneta etc.). Unde s-au dus si unde se duc acesti bani ? Cine-i sifoneaza ? Taxe sunt, drumuri circulabile nu. Unde-s banii incasati din munca contribuabililor ????!!!

  3. s-m spune Răspunde

    Uitati-va la ei un nimic de primar,ca cel de satu mare este acuzat de presa centrala de acte de coruptie de milioane de euro in 16 luni de mandat,va dati seama cat furanemernicii,jos comunistii ne -ati mintit si pacalit jos cu ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.