Reţinut de poliţişti pentru mai multe furturi

3 decembrie 2013 | 0 comentarii

furtUn tânăr de 19 ani, din Negreşti Oaş, a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale şi reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe, autoturisme şi magazine. Marţi, 03 decembrie a.c., suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

          Florin H. este suspectat de poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti Oaş, că a pătruns în incinta unei clădiri în care a funcţionat un supermarket şi a furat pe lângă produse alimentare, şi un laptop, cauzând un prejudiciu de peste 7.500 lei. Tânărul a profitat de faptul că proprietarul lăsase uşa din spatele imobilului deschisă şi astfel a putut cu uşurinţă să-şi însuşească mai multe produse. S-a reuşit recuperarea în acest caz a 40% din valoarea prejudiciului.

          În timpul cercetărilor poliţiştii au depistat că tânărul a mai comis un furt, de data aceasta dintr-o locuinţă, de unde a sustras aparatură electronică în valoare de 5.000 lei. De asemenea, în trecut, acelaşi suspect a mai fost anchetat de poliţiştii negreşteni pentru alte două furturi, dintr-un autoturism şi dintr-un alt magazin din localitate.

          Având în vedere întreaga sa activitate infracţională, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, propunând ulterior arestarea preventivă a acestuia.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest