Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Şeful DNA Satu Mare, detaşat la conducerea DNA Oradea

manŞeful Biroului Teritorial al DNA Satu Mare, procurorul Ciprian Florentin Man, a fost numit astăzi şef al Structurii Teritoriale DNA Oradea, pe o perioadă de trei luni.

Astfel, fostul şef, Marius Iancu, rămâne simplu procuror în DNA, urmând ca pe perioada detaşării atribuţiile să-i fie preluate de către procurorul Man Ciprian Florin.

Detaşarea este făcută pentru perioada 17.12.2012 – 16.03.2014.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

10 comentarii

  1. camarad6797 Răspunde

    …era si timpul…poate acum va justifica averea facuta cu …marii evazionisti,corupti de prin garda adunati,florisal..judecatoarea frumoasa(nevasta altuia),care si-a incalcat atributiile de servici dar si de familie pentru tapul asta..?apropo stie cineva cate hectare de teren a adunat procul(mafiotul) asta intr-un timp atat de scurt…ba loaza ce esti baniii lui govor et&comp…nu au fost de ajuns..?…urmeaza urmatoarea statie….sa-ti fie rusine porc ordinar…marius si numai stiu cum…..

  2. nicu Răspunde

    In aproape 4 ani de mandat DNA ST Oradea(BH+SM)condus de Iancu M. nu a agatat nici un corupt de la PSD+PNL in SM,probabil astia fiind toti(primari,viceprimari,pres.CJ,vicepres.CJ,directori deconcentrate,etc)niste sfinti.Probabil in SM toata coruptia este la PDL(Popa M.,Ulici I.,Jurj N.,Godinca G.,Gal F,Gal C,Pintea V.)Statistic vorbind probabilitatea ca toata coruptia din SM sa fie la PDL timp de 4 ani tinde spre zero,asa ca viitorul cred ca ne va aduce surprize,daca nu cumva si dl Man a fost recomandat de aceeasi care l-au propus pe dl Iancu.

  3. Sotia Iancului Răspunde

    Eu, sotia Iancului, declar ça am fost multi ani presedinta femeilor liberale, iar familia noastra imbratiseaza valorile liberale si liderii liberali. Am fost si vom fi alaturi si de ceilalti lideri usl, nu putem sa-i lasam la greu. Opozantii sunt dusmanii nostrii de moarte.

  4. ianculemare Răspunde

    Oare a sosit ceasul dreptati?????Iancule oare vei da socoteala pentru toate nelegiuirile????????????si cei pe care i-ai ascuns???????????????

  5. cetatean Răspunde

    Daca e adevarat ceea ce citim mai sus ,inteleg ca M. este un corupt care a aparat alti corupti din usl. Acum cu aceasta schimbare ar trebui ca in scurt timp sa asistam la niste anchete soc! Doamne ajuta sa vedem daca si la Satu Mare avem infractori(delapidatori, evazionisti) de calibrul celor pe care ii vedem in restul tarii! Acest infractori(carora ponta vrea sa le dea drumul ) sunt mai periculosi pt. societate decat un hot de buzunare, un spargator,un gainar ori un hot de masini!

  6. Gyuri Răspunde

    Unde a ajuns si siteul asta…toti analfabetii pot sa faca comment. Site pt manelisti

  7. SORIN SM Răspunde

    Te pomenesti ca tu esti vreun intelectual?! Sau asa te consideri, dar la cum scri ,cu cate greseli, esti un prostoc!Gyuri ….mai bine manelist decat prostoc, gusturile nu se discuta, sunt oameni si oameni ,muzica si muzica! Dar prostocii sunt prostoci, nu trece prin spalare!

  8. vasii Răspunde

    -nimeni nu întreabă de acele victime care s-au sinucis în urma torturi aplicate de acest individ în timpul anchetelor?
    -nimeni nu întreabă câte persoane au fost condamnate nevinovat, în urma probelor falsificate de acest individ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.