Avertizare meteorologică pentru Satu Mare: ceaţă şi chiciură

29 ianuarie 2014 | 4 comentarii

ceataPrefectul Judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a participat azi, 29 ianuarie, la ora 15,00, la videoconferinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă susţinută de către primul ministru Victor Ponta şi viceprim-ministru Liviu Dragnea, în cadrul căreia au fost analizate măsurile aplicate de Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă corespunzător avertizărilor de tip Cod portocaliu şi Cod galben emise de ANM, valabile până la ora 23 a zilei de azi, 29 ianuarie.

De menţionat că la nivelul judeţului Satu Mare nu sunt probleme deosebite, iar prefectul Eugeniu Avram a dispus tuturor factorilor cu atribuţii să vegheze continuu la fluidizarea transporturilor pe toate drumurile naţionale, judeţene şi comunale de pe raza judeţului, asigurarea cu energie electrică a localităţilor şi informarea operativă a Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă.

Urmarea prognozei meteo anunţată până la data de 2 februarie, potrivit căreia în judeţul nostru vizibilitatea va fi redusă ca urmare a ceţii şi va cădea chiciură, se impun măsuri în consecinţă: informarea populaţiei şi folosirea materialelor antiderapante.

Totodată, prefectul Eugeniu Avram a solicitat membrilor Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă să rămână pregătiţi să acţioneze în cadrul producerii unor evenimente nedorite, cât şi conducerilor unităţilor administrativ teritoriale să întreprindă măsuri în consecinţă. 

La final, a solicitat vigilenţă maximă din partea tuturor factorilor şi să fie notificat de urgenţă cu orice probleme ce pot afecta desfăşurarea normală a activităţii în judeţul nostru.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. clear spune:

    Jenica Avramut executantul dispozitiilor ilegale ale lui Mircica Govorila , sa vedem cumn il scoate cind va fi bai. Urmeaza probe incrminatoare!!!!!!!!!!!! Fiti pe faza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest