Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

CJRAE a evaluat în 2013 mii de elevi, părinţi şi cadre didactice

bilant CJRAE, Sanziana Cristea (6)Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Satu Mare şi-a prezentat astăzi activitatea pe anul trecut, în prezenţa preşedintelui CJ, Adrian Ştef.

Potrivit directorului Sînziana Cristea, instituţia şi-a realizat planul în proporţie de 100% în ce priveşte acţiune de orientare şcolară şi profesională a elevilor şi implementarea unor programele de dezvoltare socio-emoţională, însă doar în proporţie de 75% obiectivul de diminuare a absenteismului în rândul elevilor.

În ce priveşte acţiunile de orientare şcolară şi profesională, CJRAE a derulat anul trecut 4.887 de consilieri individuale, de grup şi colective, a implementat 53 de programe de orientare vocaţională în 58 de şcoli, a evaluat psihosomatic 854 de copii în vederea în scrierii la şcoală.

Totodată, angajaţii instituţiei a realizat 25.701 consilieri ale elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice în ce priveşte implementarea unor programe de dezvoltare socio-emoţională. De asemenea, 556 de copii au fost cuprinşi în programe de terapie logopedică.

CJRAE Satu Mare a avut anul trecut un buget de 2.248.000 lei şi 76 de angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.