Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

CSM Satu Mare are un buget de peste 2 milioane de lei

csm satu mareComitetului Director de la CSM SATU MARE s-a întrunit miercuri, 29 ianuarie, pentru a  discuta şi aproba bugetul clubului pe secţii şi au fost anunţate şi obiectivele pentru 2014. Bugetul aprobat al CSM Satu Mare pentru cele cinci secţii este de 2,375 milioane lei.

De asemenea, s-a discutat despre posibilitatea înfiinţării de grupe de copii şi juniori la secţiile de handbal şi volei, grupe coordonate de antrenori specializaţi retribuiţi de CSM  şi la care părinţii copiilor să nu plătească niciun fel de taxă.

Comitetul director a luat în discuţie modificarea obiectivului echipei de handbal, astfel dacă iniţial echipa trebuia să termine campionatul între locurile 3-6, acum s-a stabilit că bugetul actual al secţiei ar permite chiar o clasare superioară, adică un loc 2 la final de sezon.

Echipa de baschet are ca obiectiv o clasare între locurile 1-8.

Echipa de popice, o clasare între primele patru locuri şi o medalie la Under 18.

Secţia de volei are ca obiectiv clasarea pe locurile 3-4 în Divizia A2 şi o clasare pe podium la cadete în vreme ce obiectivele secţiei de judo vor fi stabilite la următoarea şedinţa a Comitetului Director care va avea loc în a doua săptămână a lunii februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.