Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Cum va arăta 2014 pentru Petre Mureșan și Valer Marian. Previziuni astrale

Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare

Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare

Ce vestesc astrele politicienilor din Satu Mare? Cum va arăta anul 2014 pentru ei? Astrologii spun că 2014 va fi un al spiritualității, al întoarcerii către propriul suflet și al unei legături speciale cu Dumnezeu. Răspunsurile le-am găsit în cartea bestseller internațional al Georgiei Nicols, ”Tu și viitorul tău”. Totuși, pentru România, se anunță un an electoral, cu alegeri europarlamentare și  prezidențiale. Ne-am gândit să ne documentăm mai atent în lucrările de specialitate a renumiți astrologi internaționali, pentru a vedea previziunile astrale și influența planetelor asupra zodiilor. Astfel, vedem împreună ce prevăd astrologii în 2014, pentru câteva personaje publice ale județului nostru, ale căror decizii ne influențează și nouă, viața de zi cu zi.

Rămâne ca timpul să demonstreze dacă previziunile astrologilor se vor adeveri.

 

Petre Mureșan (27 iulie – zodia Leu) – președinte PDL Satu Mare

Valer Marian (2 august – zodia Leu) – senator

 Toate schimbările palpitante din ultima perioadă vor avea urmări în multiplele zone ale vieții lor. În plus, îi vor forța să-și reevalueze unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții lor, respectiv locul unde va trăi. Vor vrea să se simtă bine acolo unde locuiesc, să se simtă în siguranță. Prima parte a anului 2014, este favorabil investițiilor și rezolvării unor chestiuni locative sau casnice. Poate fi folosit, de exemplu, în efortul de a construi sau de a pune la punct o casă sau un sediu. Aşadar va începe anul 2014 cu Jupiter care funcţionează ca şi un înger păzitor, veghindu-i şi protejându-i. Dar asta nu înseamnă că vor scăpa cu basmaua curată protejându-i cu tot şi cu toate! Până la mijlocul lunii iulie 2014 nu se poate spune că le va displăcea să-și petreacă mai mult timp cu sine, meditând mai mult şi ascultându-și vocea lăuntrică. De fapt, va fi îndemnat să-şi asculte mai mult intuiţia, şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Li se va amplifica cel de-al şaselea simţ, inspirându-i să aibă mai multă compasiune şi să-i ajute pe cei aflaţi în situaţii mai grele.

Tot în prima parte a anului 2014, axa drumurilor este destul de tensionată. Trebuie să aibă grija în călătorii! Trebuie să evite să-și cumpere mașina în perioada 1 martie – 20 mai 2014, când Marte este retrograd, fiindcă există riscul să aibă tot felul de neplăceri cu ea ulterior.
Există tensiuni și pe axa medicală, așa că este recomandabil să se ferească de excese, de eforturi prelungite și de tot ceea ce știe că nu îi priește, să-și facă cu sfințenie controalele de rutină și să asculte sfaturile medicilor. Nu este un efort prea mare.
Oricum, din iulie 2014 vitalitatea crește spectaculos, sănătatea reintră în parametrii normali iar ceea ce va trăi îi va crește încrederea în sine, forța și echilibrul. Va simți că în ciuda greutăților, sunt binecuvântați și lumea întreagă îi apără!

Pentru ei influența planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: spiritualitate, dezvoltare personală, exprimarea personalității, familie, educație, călătorii bani și profesie.

Vor fi puși față în față cu situații noi și interesante dar pe care va trebui să le rezolve cu multă grijă. Este posibil ca și prietenii să le ceară ajutorul în diverse probleme. Familia le va cere și ea sfaturi care vor ajuta o persoană dragă să depășească o criză.
Dacă acest lucru sună descurajant, vor fi bucuroși să afle că puterea interioară și energia de care dau dovadă îi vor ajuta. De asemenea, perspicacitatea îi va ajuta să facă față stresului de zi cu zi ca și cum nici nu ar exista. S-ar putea să se facă să se simtă ca un mic super erou, dar până și el are limitele lui. Dacă vor știi când să se retragă din această agitație și să își aloce mai mult timp pentru sine atunci ar trebui să treacă prin 2014 fără probleme!

5 comentarii

  1. Astrolog Răspunde

    Astrologii au dat-o in bara, astia nu se aseamănă deloc.

  2. Astrolog Răspunde

    La Valer o sa ,,crească spectaculos vitalitatea”, adica va reveni presedinte la PSD si ,, lumea întreaga o sa-l iubeasca” , inclusiv Govor si SIlaghi. O sa-si cumpere si masina, poate de la Muresan, ca are destule. Se întoarce lumea cu curu in sus! Ne așteaptă minunate zile!

  3. vasi Răspunde

    Auzi Ioane ce astre favorabile are Marianu nost,amu i-a zini minte la cap ca ii plecat cu sorcova saracu,cu cumparatu de masina nu-i problema oricum nu are nevoie ca nu are permis de conducere,am auzat ca sa antreneaza cu marsu pe jos ca lo lasat soferu,ase ca antrenanduse poate a ajuge si la noi in Oas,ca apoi la intoarcere lom face campion la maraton pe distanta de 50km.Ase ca noi te mai astepta marianu nost….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.