Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Fostul fotbalist sătmărean Silviu Lung, rănit grav într-un accident (FOTO)

accident silviu lungFostul fotbalist Silviu Lung, născut  în Sânmiclăuş, lângă Carei, este grav rănit, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie, produs astăzi, pe DN56, (E 79), în jurul orei 15.00, în localitatea Radovan. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei.

Potrivit primelor cercetări, maşinile s-au ciocnit după ce una a pătruns pe contrasens. Conform Centrului Infotrafic, pe acest drum vizibilitatea este redusă din cauza ceţii.
Circulaţia în zonă a fost întreruptă o jumătate de oră.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Caprarin, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovani.
“În accident au fost implicate două maşini – un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei – două din Renault şi Silviu Lung – au fost rănite”, a spus Caprarin.
Potrivit sursei citate, din primele cercetări reiese ca a fost vorba despre un impact frontal.
Poliţiştii susţin că Silviu Lung era conştient şi au stat de vorbă cu el înainte ca acesta să fie transportat la spital.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craioiva, Cristina Geormaneanu, a declarat că la Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns, pâna la oră transmiterii acestei ştiri, o singură victima – o tânăra care a suferit contuzii şi politraumatisme, în prezent fiind supusă unor investigaţii medicale.

Silviu Lung a jucat 15 ani la Universitatea Craiova şi doi ani la Steaua. Fiul său, Silviu Lung jr, e portar la Astra Giurgiu și component al naționalei României. Tibi, celălalt fiu al său, a jucat la Craiova și Steaua tot pe postul de portar. 

Silviu Lung este în prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.