Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Mai mulți hoți reținuți și anchetați de polițiști

hoti satu marePoliţiştii Postului de Poliţie Odoreu au reţinut joi 9 ianuarie 2014, un bărbat de 39 ani, suspectat de comiterea a 7 furturi din locuinţe, 9 persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt, 3 dintre acestea fiind minore.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat ca Istvan N., de 39 de ani,  în ultimele luni a sustras in timpul nopţii bunuri din locuinţe situate pe raza localităţii Odoreu. Bărbatul fura tot ce putea valorifica ulterior, de la aparatură electrică şi bijuterii până la produse alimentare, prejudiciul cauzat depăşind suma de 20.000 lei.

Suspectul se afla acum în arestul I.P.J unde a fost reţinut pentru 24 ore , urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Poliţiştii din Păuleşti au desfăşurat o acţiune în localitatea Hrip, pentru depistarea suspecţilor în mai multe cazuri de furt. În acest context au fost identificaţi 3 minori cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani, care au sustras alimente din 2 gospodării. Pe numele tânărului de 15 ani poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat, însă în cazul celorlalţi 2 suspecţi nu poate fi antrenată răspunderea penală.

La Tăşnad, patrula formată din poliţişti de proximitate şi jandarmi au depistat în flagrant, un bihorean în vârstă de 32 ani, în timp ce încerca să sustragă, încărcând într-o remorcă carcase de TV şi carcase de monitoare PC . Marin T.  este cercetat pentru tentativă de furt.

Poliţiştii Postului de Poliţie Viile Satu Mare au depistat suspecţii în cazul unui furt din anexe gospodăreşti. Un bărbat de 72 ani a reclamat că din anexa gospodărească pe care o deţine în localitatea  Tătăreşti , i-au fost sustraşi şpalieri din beton. Suspecţii în acest caz , 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 26 ani, au fost găsiţi la scurt timp de poliţişti . Aceştia au pătruns în anexă prin dislocarea scândurilor din peretele anexei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.