Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Mașină furată din Ungaria, descoperită la Carei

control acte vamaUn sătmărean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce s-a constatat că acesta conducea un autoturism ce figurează furat din Ungaria.

Sâmbătă, 25 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din țară Zoltan V., în vârstă de 30 de ani, din localitatea Căpleni, județul Satu Mare.

Acesta conducea un autoturism marca Hyundai, care, la controlul de frontieră efectuat pentru ieșirea din România s-a dovedit a fi căutat de autoritățile ungare, fiind declarat furat din țara vecină în anul 2009.

Șoferul a prezentat documentele mașinii și a declarat că autovehiculul a fost achiziționat de către fratele său, în noiembrie 2009, contra sumei de 11.500 de euro, de la un cetățean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta era declarat furat.

Mașina, în valoare de aproximativ 6.000 euro, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră la sediul P.T.F. Urziceni până la finalizarea cercetărilor. Zoltan V. este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.