Ultima actualizare: azi, 11:56

Sport

Pivot nou la echipa de baschet a CSM Satu Mare

Dorel Coica, CSM Satu Mare (15)Noul pivot al echipei de baschet feminin a CSM Satu Mare, Caila Desroches, din Statele Unite, a fost prezentat astăzi într-o conferinţă de presă, aceasta urmând să evolueze în locul Monicăi Ivan, care s-a accidentat.

Noua jucătoare are 24 de ani, a jucat în Australia și în Grecia în ultimul an și jumătate, la echipa PAOK Salonic.

Era nevoie de un om ca ea în echipa noastră, dar asta nu înseamnă că le neglijăm pe fetele noastre, ele în continuare sunt pregătite. În acest moment avem nevoie de ea şi mă bucur că a venit“, a spus primarul Dorel Coica.

Antrenorul Peter Eles a explicat că în ţară est foarte greu de găsit un pivot, pe acest post evoluând jucătoare din străinătate.

Discuţiile au început din vară, deoarece am dus lipsa unui pivot. A trebuit să ne reorientăm foarte repede deoarece am rămas descoperiţi pe acest post. Din fericire pentru noi şi din nefericire pentru noua jucătoare, în Grecia s-a introdus un regulament în care scrie că doar o singură jucătoare străină are voie să evolueze în campionat în prima ligă şi echipele au făcut restructurări. Aşa s-a nimerit, după ce sezonul trecut ea a fost cea mai bună jucătoare, marcatoare, recuperatoare şi a fost nevoită să se despartă de echipă“, a spus Peter Eles.

Dorel Coica, CSM Satu Mare (11)

CSM Satu Mare se află pe locul 6 în campionat, obiectivul anunţat fiind de a ocupa primele 8 locuri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.