Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Prorectorul Universităţii Vasile Goldiş Satu Mare s-a înscris în PSD. Urmează şi alţi profesori

Gavrila Ardelean, Mircea Govor, Dorel Coica (7)Prorectorul Universităţii de Vest Vasile Godiş Satu Mare, Gavril Ardelean, s-a înscris, astăzi, în PSD, carnetul de partid fiindu-i înmânat de preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor şi preşedintele executiv, Dorel Coica.

 “D-l Ardelean este un câştig foarte important pentru PSD Satu Mare şi îi mulţumesc din suflet că a ales organizaţia noastră. Am fost plăcut surprins când a spus că vrea să intre în partidul nostru“, a spus Govor.

Primarul Dorel Coica este cel care l-a convins să semneze adeziunea.

Mă bucur că d-l profesor este în sediul PSD şi de astăzi un membru marcant al PSD Satu Mare. Trebuie să recunoaştem că de-a lungul timpului foarte multe partide l-au curtat pe dl profesor, noi am mai avut discuţii şi în anii trecuţi, am încercat să-l atragem de partea noastră, dar dânsul spunea că nu doreşte să se implice politic. Văzând evoluţia politică, d-l profesor a considerat că PSD este partidul cel mai serios, cu oamenii cei mai competenţi, cei mai buni, de aceea s-a hotărât să facă acest pas“, a declarat Coica.

Gavril Ardelean a recunoscut că de fapt el a revenit în PSD, plecând din acest partid în urmă cu 10 ani când a venit la putere PNL.
Între timp am realizat mai multe obiective şi această filială a Universităţii Vasile Goldiş, care s-a dovedit viabilă şi de perspectivă. Considerăm şi noi, cadrele didactice de la această universitate că alături de dvs. putem să ne promovăm programele de dezvoltare a universităţii în interesul populaţiei, înţelegând prin aceasta să facem eforturile pentru a deschide noi specializări“, a declarat Gavril Ardelean.

Potrivit acestuia, în PSD se vor înscrie alți profesori universitari dar și studenți.

Liderii PSD l-au rugat pe noul coleg de partid să depună toate eforturile pentru ca și la Satu Mare să se poată urma cursuri de asistenți medicali cu studii superioare.

21 comentarii

  1. juli Răspunde

    un hoit spagar, da , un mare castig pt psd!Asa s-o tras PSD-ul in poza si cu cadavrul Tamasan de la PDL. II drept ca de-atunci nici nu l-am mai vazut. Sper ca nu si-o dat duhul, saracu

  2. profu Răspunde

    Domniu Ardelean chiar asa ? ma dezamagit sa fiti de acord a fi subordonatul unui analfabet ca Mircicut??? De ce ? …

  3. brigy Răspunde

    extraordinar, nu-s destui prostalai licentiati de UVG fara slujbe si care ingroasa randurile somerilor, mai trebuia o facultate de …asasini! Ca nu imi pot inchipui ce-ar putea scoate aceasta ,,unitate de invatamant,, a carui studenti , dar mai ales profesori se inhaiteaza, ba chiar se subordoneaza unui analfabet

  4. Daniel Răspunde

    Wow, asta e marea achizitie a PSD, un batran pensionar care gireaza vanzarea de diplome pe banda rulanta? Wow, cred ca ce fericit e Govor, isi merita statutul de sef PSD. Imi vine sa rad, parca e un film de comedie cu prosti, iar in rolul principal e Mirciulica, boschetarul ratat in afaceri care acum cerseste contracte cu bani publici. Iar el, cat de idiot este, el crede ca cei care il critica, il invidiaza, insa radem de el in fiecare zi, ca analfabet stim ca e, nesatul de bani stim ca e, asa multe calitati are cat trebuie sa fie un sef PSD in Satmar. Ce sa faci, mai ducem o valiza cu bani oamenilor care ne scapa de justitie, mai furam una alta, ca sa aiba ce manca Razvanel nu altceva. Iar Mariana blondina sa aiba ce slabi la fitness (jos la Mall), iar Raulito sa aiba ce manca o felie cu iubita in cuibusorul de langa Mondiala, iar avocatul amic Silviu sa aiba ce bea cu Sile Puscas jr la localul de fitze Crush…sa mai continui? Deocamdata nu…:)

  5. Daniel Răspunde

    Era sa uit de Ovidiu Mica care primeste si el niste marunti ca sa scrie de senatorul melcilor in fiecare zi. Saracul om, acest om care se joaca cu rimele, cuvintele, nu mai stie ce sa scrie ca sa il multumeasca pe sefu, si le cam repeta, dar noa, cu rima sa fie 🙂

  6. flacara violeta Răspunde

    Carnetul ia fost inmanat de “intelectualul” govor! Imi vine sa rad cat de jos pot ajunge unii oameni. Oare ce urmareste acest prorector? Sau si-a gasit insfarsit doctrina care i se potriveste? Un lucru este cert,NU este un castig pt. psd!Cat de idiot trebuie sa fi sa te inscri in psd,care acum de cand este la guvernare(a catea oara),se ocupa doar de hotii,contracte neavantajoase pt. oameni,subjugarea justitiei etc? Alt lucru este sigur, in viitorul nu prea indepartat, vom avea si noi satmarenii un DOTTORE govore! Ha! HA!

  7. flacara violeta Răspunde

    Inca ceva,dupa moaca nici NU avea ce cauta in alt partid,iar la ce are in bibilica cred ca marxism-leninismul i-a fost calauza! Sunt convins ca a fost un vajnic aplaudac de-a lui nea Nicu la al xxv-lea congres pcr! Atentie,usor pe scari!

    • maciuca Răspunde

      @flacara trista:fiule tu chiar suferi intens!Nu te alina nimeni,n-ai prieteni,n-ai bani de-o votca?Ce dracu stai toata ziua si te joci cu tastele,enuntand prostii cat turnul pompierilor.Apuca-te frate de ceva serios.Mai deschide un ziar,sunt locuri de munca,locuri de sezut etc.Nu mai face politica unor hahalere mai prosti ca iepele!

      • flacara violeta Răspunde

        Ce ar fi sa taci si sa -ti vezi tu de usl-ul tau iubit? Maciuca ,maciuca ,nu-ti convin niste lucruri zise pe sleau? Uita-te la antene ca acolo ti se canta pe limba ta ,DE LEMN!

        • maciuca Răspunde

          @flacara maciucambos:din partea mea poti sa te f…ti in u.s.l.Putin imi pasa .Iti traduc daca nu ai inteles:iti spuneam de fapt ca esti PROST!Hai ,treci la treaba.In timpul serviciului stai pe portal.Intretinutule!
          Aceleasi ganduri …bune partidului tau.
          Doamne ce de animale!

  8. guciferus Răspunde

    iar s-a inscris Ardelean in PSD? a citea oara ca intr-o vreme se laudau si el si colegi de partid ca-i pesedist oare e rost de ceva malai?

  9. sieu Răspunde

    Traiasca partidul communist roman sau PCR = pile/cunostinte/relatii….

  10. Shrek Răspunde

    Daniel,Daniel = pupincuristul lui Coica!

  11. ccc Răspunde

    cine se aseamana se aduna!

  12. Galiano Răspunde

    asta da partid, plin numai de intelectuali cu o adevarata doctrina..
    POATE ,POATE LA VIITOARELE ALEGERI VA MAI TREZITI DRAGI SATMARENI DIN SOMN!!

  13. sss Răspunde

    ,,Votati-ne, orice satmarean va avea diploma de Goldis,,
    si apoi cum sa nu dai un vot pentru o diploma!

  14. vasile goldis Răspunde

    domnul mircea felicitari va iubim

  15. Baba Novac Răspunde

    Poate, in sfarsit si Govorila va avea DIPLOMA :))))
    (bineinteles contra cost 🙂

    • maciuca Răspunde

      A luat-o in iunie 2009 impreuna cu Petre Muresan in sesiune separata.Stie Liviu Taut si vesnicul chestor Ciocan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.