Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

S-a accidentat în timpul unui zbor cu parapanta

parapantaDoi bărbaţi au fost răniţi la acest sfârşit de săptămână în urma unor accidente, unul dintre aceştia s-a rănit în timpul unei aterizări cu parapanta, iar celălalt a căzut dintr-o căruţă.

Primul dintre incidente s-a produs vineri după ora 16.00, în locul cunoscut sub denumirea „Timpa”, din Negreşti Oaş. Chiar soţia bărbatului de 39 de ani a apelat numărul de urgenţă 112 şi le-a relatat poliţiştilor că a avut loc un accident. Bărbatul, care zbura cu parapanta, a fost nevoit să aterizeze forţat şi s-a accidentat, fiind transportat la Spitalul Orşenesc Negreşti Oaş. Ulterior victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Maramureş, pentru mai multe investigaţii.

Sâmbătă, în localitatea Turţ,  un alt tânăr, de 16 ani, a fost rănit uşor după ce s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă pe partea carosabilă.

 În ambele cazuri poliţiştii din Negreşti Oaş au intervenit de îndată la faţa locului, investigând împrejurările producerii acestor accidente.

La spital a ajuns la acest final de săptămână şi o fetiţă de numai 2 ani, din Satu Mare, care a înghiţit accidental detergent lichid. Fetiţa a fost internată la Secţia Pediatrie, starea acesteia fiind stabilă. Şi în acest caz ancheta a fost preluată de poliţiştii de investigaţii criminale ai Secţiei I Poliţie Satu Mare.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.