Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Sătmăreancă tâlhărită în propria locuinţă. Hoţul i-a intrat pe geam

talhar locuinte, Turulung ViiPoliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit în urma investigaţiilor efectuate identificarea unui suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie, care a avut loc  în cursul zilei de sâmbătă. 

            Csaba C. , de 35 de ani, a escaladat gardul imobilului parţii vătămate Maria F. , a patruns în curtea locuinţei situate în municipiul Satu Mare, iar prin spargerea unui geam cu cotul, a pătruns în locuinţa acesteia, unde prin violenţă a deposedat-o pe aceasta de mai multe bunuri, apoi a părăsit imobilul, ieşind pe un alt geam. 

            Poliţiştii au intrat în alertă, efectuând cercetări au reuşit identificarea bărbatului. În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că acesta nu era la prima abatere, fiind suspect şi în cazul a 2 furturi.

             Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, pe numele acestuia a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerile legale.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.