Școala de Arte are tot mai mulți cursanți

23 ianuarie 2014 | 2 comentarii

scoala de arte (3)Conducerea Şcolii de Arte Satu Mare şi-a prezentat astăzi bilanţul activităţilor derulate în anul 2013, punctând totodată şi planurile instituţiei în 2014.

În anul care a trecut Şcoala de Arte a înregistrat un număr de 664 cursanţi,  cu 7,8% mai mult faţă de cei 616 din 2012, care au obţinut 26 de premii şi a avut 65 de evenimente organizate.

Misiunea Şcolii de Arte este apropierea de comunitate, ridicarea nivelului de cultură şi estetică a populaţiei, astfel încât beneficiarii să fie un număr cât mai mare de persoane din cele mai diverse categorii sociale.

În acest sens obiectivele generale ale instituţiei sunt:

 - descoperirea şi cultivarea aptitudinilor artistice şi asigurarea unei educaţii cultural – artistice de nivel înalt pentru comunitatea judeţului Satu Mare.

 - asigurarea unei bune şi eficiente gestiuni a fondurilor publice şi a patrimoniului public la nivelul instituţiei cu respectarea tuturor legilor şi reglementărilor în vigoare.

 Acţiunile majore ale Şcolii de Arte în 2013 au fost: Concursul naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”, ediţia a III-a, Festival concurs de chitară clasică – Samus GuitArt – ediţia a III-a, Şir de manifestări ocazionate de încheierea anului şcolar 2012-2013, Zilele Şcolii de Arte Satu Mare, Festival – concurs regional de muzică pop-rock „Muzica Inimii Mele” ediţia a VI-a, Caravana culturii (spectacole în 6 localităţi),  acţiuni culturale organizate în parteneriat cu AAPSM, cu alte Şcoli de Arte din ţară, Lions Club Someş.

În anul 2014, Şcoala de Arte îşi propune noi acţiuni cum ar fi:

- Workshop al profesorilor şi cursanţilor de sintetizator – ediţia I

- Simpozionul profesorilor şi specialiştilor de canto – ediţia I-a

- Academia de vară – masterclass pentru tinerii talentaţi în domeniul muzicii pop-rock

- Festival – concurs internaţional de artă fotografică în parteneriat cu Asociaţia Fotografilor Sătmăreni „Prisma”

Investiţii propuse pe anul 2014

- Videoproiector + accesorii

- Aparatură digitală şi accesorii pentru clasa foto-design

- Instalaţii de sunet şi accesorii pentru cursurile şi spectacolele de canto, muzică pop-rock, populară, ansambluri vocal-instrumentale

- Instrumente muzicale – piane electrice, chitare clasice, chitară semi-acustică, staţie bas, staţie chitară

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Sefu spune:

    in poza numa sefi, unul e cica manager general la scoala de arte, celalalt (sa nu se supere PSD) e director la scoala de arte, iar celalalt e directoras la cabinetul lui Stef…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest