Ultima actualizare: azi, 11:21

Publicitate

Sfaturi care te ajută să-ţi transformi viitoarea casă într-un cămin de vis. 7 – Garajul

davilas casa de visGarajul – Îți faci unul sau îți iei a doua mașina pe banii de garaj?

Persoanele care dețin o mașină și care au locuit pentru o perioadă îndelungată la bloc simt o nevoie puternică de a avea un spațiu special, destinat doar pentru mașina lor… mai precis, un garaj.

Și înțeleg perfect această nevoie!

Atunci când te trezești că toate locurile de parcare aferente blocului în care locuiești au fost ocupate pentru că unul sau mai mulți locatari au decis să își cheme rudele în vizită…

Este stresant să fii nevoit să îți parchezi mașina în fața blocului pentru că, nu știu cum, însă toți porumbeii ajung să își facă o ”căsuță” fix deasupra automobilului tău :).

Și mai mult decât atât, după ce te trezești dimineața și îți dai seama că trebuie să îți duci mașina la o spălătorie, intervin și cei de la Primărie care îți ridică mașina pentru că ai parcat-o necorespunzător.

Așa că ajungi în situația de a cheltui mii de lei doar pentru a-ți recupera mijlocul de transport însă până când strângi acești bani stai pe tușă câteva săptămâni sau chiar luni mergând la serviciu cu autobuzul care nu vine niciodată la timp… și te trezești că întârzii frecvent la serviciu și că mai ești și penalizat pentru acest lucru.

Și chiar și în cazul în care reușești să îți plasezi mașina în parcarea blocului nu știi niciodată când unul dintre vecinii tăi îți va lovi mașina, accidental… sau nu.

Apoi trebuie să pornești ”la vânătoare” după vecinul responsabil, să îți acoperi prejudiciul, să îți repari paguba și, de cele mai multe ori, asigurarea nu îți va acoperi costul complet al reparațiilor.

Prin urmare, dacă îți permiți un garaj, atunci construiește-l sau cumpără-ți o casă care să aibă deja acest element. Ține însă cont și de costurile pe care le implică un astfel de obiectiv.

Banii cheltuiți pentru realizarea garajului îi poți investi în achiziționarea celei de-a doua mașini pe care ți-o dorești sau poți să îi redirecționezi către alte scopuri importante pentru tine.

Poate fi o idee mult mai bună pentru tine să ai o platformă acoperită unde să îți poți parca mașina în fața casei. În orice caz, este mult mai bine decât să ți-o parchezi în fața blocului!

Cristian Budău Boloban
www.davilasconstruct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.