Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Speedfitness – un antrenament revoluționar în modelarea corporală la PrimaGym

speedfitnessLa primaGYM Satu Mare se poate practica antrenamentul de tip Speedfitness®, care aduce rezultate deosebite obținute într-un timp foarte scurt.

Speedfitness® este o noutate pe piață prin prisma efectelor deosebite pe care le produce. Ameliorări semnificative se obţin în doar câteva săptămâni, în condiţiile în care timpul liber al unei persoane este afectat într-o mică măsură (doar două şedinţe de 20 de minute săptămânal).
Ședințele de Speedfitness® sunt efectuate alături de un antrenor personal și cu echipamentul centrului PrimaGym. Speedfitness®-ul este special creat pentru înlăturarea țesutului adipos, pentru tonifiere musculară, pentru a dezvolta rezistență, forță și viteza de reacție. 20 de minute de speedfitness echivalează cu 4-6 ore de fitness fără întrerupere.

Corp tonifiat, abdomen plat, muşchi vizibili, condiţie fizică şi ţinută de invidiat, vitalitate și energie… sunt doar câteva din avantajele oferite de antrenamentul Speedfitness®!

Noul concept de antrenament permite să lucreze musculatura chiar în faza pasivă, dar se poate consolida efectul și prin unele exerciții active, suplimentare sau se poate combina programul de antrenament cu exerciții cardio, unde se ard între 700 și 1000 de kcal.

Spre deosebire de tratamentele bazate pe tipurile tradiționale de stimulare electrică, Speedfitness®-ul antrenează totodată mușchii de suprafaţă şi cei din profunzime. Sistemul este adaptat pentru a implica toată musculatura chiar și în poziție pasivă – culcată. Prin exercițiile active, suplimentare, executate pe parcursul celor 20 de minute de antrenament, se multiplica efectul.

În privința intensității nu sunt limite – singura limită este rezistența fiecăruia. Puteți obține în scurt timp succese vizibile și palpabile în reducerea kilogramelor și a țesuturilor adipoase, în creşterea şi tonifierea musculaturii, în creşterea forţei şi a rezistenţei fizice, crearea unui corp cu forme armonioase. Toate încununate cu îmbunătățirea stării generale!

Această metodă nu este doar sigură, ci și extrem de eficientă, prin activarea a 90% din sistemul muscular în profunzime. Tot ceea ce se va simți în timpul antrenamentelor va fi un efort muscular pur, fără solicitarea articulațiilor și a tendoanelor.
Pentru a crește eficiența antrenamentului, pe parcursul celor 20 de minute se va efectua o serie de exerciții. Exercițiile sunt realizate împreună cu antrenorii profesionişti ai studioului. Astfel veți primi informaţii cu privire la seriile de exerciţii, menţinerea atenţiei şi creşterea motivaţiei în timpul antrenamentului.
Toți clienții vor avea parte de o consiliere personală corespunzătoare și de motivație maximă.

Satu Mare: P-ța Eroii Revoluției nr 5, primaGYM

Programări:

Ilyés Ilona: 0728 555 590

Barta Zoltán: 0770 950 560

4 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Dar masaj erotic nu se face,Simona

  2. sophia Răspunde

    POP IOAN,sa-ti fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.