Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tânăr depistat cu 4500 litri de alcool dublu rafinat

alcoolCombaterea activităţii infracţionale de pe raza judeţului Satu Mare reprezintă o prioritate pentru  oamenii legii, astfel că activitatea continuă a acestora se fructifică în rezultate cum ar fi captura a 4500 litri alcool dublu rafinat.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică în colaborare cu cei  din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale  au identificat în flagrant pe raza municipiului Satu Mare un tânăr de 25 de ani, care transporta alcool cu o autoutilitară marca Mercedes.

În urma verificărilor efectuate  a rezultat faptul că Petru H. , deţinea şi transporta cu o autoutilitară cantitatea de aproximativ 4200 l alcool. Bărbatul a fost condus la unitatea de Poliţie unde a fost preluat de poliţiştii din cadrul  Serviciul de Investigare a Fraudelor . În urma investigaţiilor efectuate de aceştia, au aflat că în parcarea magazinului Auchan situat pe strada Careiului, din municipiu, tânărul mai deţine 300 l alcool, care se află într-o altă autoutilitară parcată. Pentru întreaga cantitate acesta  nu  a  putut  dovedi provenienţa iar recipienţii în care se aflau cantităţile de alcool nu erau marcaţi conform prevederilor legale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 50.000 lei.

Cele două autoutilitare şi cantitatea de alcool au fost indisponibilizate , iar tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi de alcool peste limita legală de 200 l, urmând a se efectua investigaţii pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.