Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Trei femei tâlhărite pe str. Careiului şi Octavian Goga

talharie stradaPoliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale în urma investigaţiilor efectuate au identificat 2 persoane de sex masculin suspecte de comiterea a 3 infracţiuni de tâlhărie .

S-a stabilit faptul că în cursul zilelor trecute 2 tineri de 23 şi respectiv 24 de ani, au deposedat prin violenţă în locuri publice, 3 femei de bunurile pe care le aveau asupra lor.

Victimele Maria A., de 67 de ani,  Ela F., de 64 de ani şi Ilona I. de 58 de ani, au fost deposedate de bunuri cum ar fi: poşete, bani, documente, alimente, obiecte de îmbrăcăminte, prejudiciul cauzat este de 2000 ron.

Suspecţii au acţionat în cazul primei victime pe strada Careiului din municipiu, iar în cazul celei de–a treia victime au suprins-o pe Bulevardul Octavian Goga, în apropierea pasajului de cale ferată, în ambele situaţii după lăsarea serii.

Poliţiştii au reuşit identificarea şi prinderea acestora în scurt timp. Csaba S.  Şi Vasile P., au fost reţinuţi pentru 24 de ore fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.Poliţiştii continuă cercetările în cauză.

2 comentarii

  1. Nicolae Nicu Răspunde

    Domnilor, daca sant vinovati scurtatile mana dreapta cu 15cm.La fel celora care fura capace de canal, componente de cale ferata, cabluri electrice ,para zepezi, intrun cuvant la toti care fura,indiferent de etnie ,rang sau domeniul de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.