Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un pacient s-a sinucis în Spitalul Judeţean Satu Mare

greva spital (1)Personalul medical al Spitalul Judeţean a sesizat Poliţia, astăzi, arătând că un bărbat de 48 de ani, internat în spital, s-a sinucis.

La puţin timp după miezul nopţii pacinetul s-a spânzurat în salon.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, investigând împrejuările în care a survenit decesul bărbatului.

Conform unui comunicat al conducerii Spitalului Judeţean, sinuciderea a avut loc într-unul din saloanele secţiei Chirurgie Generală, unde a fost găsit decedat bărbatul în vârstă de 48 de ani, neoplazic, strangulat cu un cearşaf.  Pacientul a fost internat în cadrul secţiei cu diagnosticul  de “Neoplasm orofaringian” în stadiu terminal, maladie diagnosticată în urmă cu un an.  

Pacientul a fost internat în cadrul secţiei Chirurgie în data de 19.12.2013 prezentându-se la Urgentă din cauza complicaţiilor survenite ca urmare a afecţiunii de care suferea. Ulterior internării s-a instituit o gastrostomă alimentară.

„În ultimele zile a prezentat hemoragii masive în zona oro faringiana, motiv pentru care în ziua anterioara decesului s-a solicitat un consult ORL în urma căruia s-a constatat că pacientul se afla în afara oricăror resurse terapeutice. Cu cateva minute inainte de survenirea decesului pacientului i s-au administrat medicamente antialgice si antihemoragice.  La 10-12 minute după administrarea medicaţiei, asistenta de tură a intrat din nou în salon pentru a verifica starea pacientului dar l-a găsit pe strangulat. A anunţat imediat medicul de gardă care a constatat decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt, Constantin Demian.

 De asemenea au fost anunţate imediat si organele  de cercetare abilitate.

Totodată prin dispoziţia managerului unităţii  a fost sesizată comisia de analiza a deceselor constituita la nivelul SJU Satu Mare, aceasta în urma analizării cazului va întocmi un raport care va fi înaintat conducerii unităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.