Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

110 membri PDL Satu Mare la mitingul din Bucureşti

miting-pdl-bucuresti-(1) Prezentă la Mitingul PDL  organizat sâmbătă 8 februarie în București, organizația sătmăreană a fost reprezentată de o delegație formată din 110 membri, dovedindu-și încă odată, prin mărime și prestație, îndârjirea și consecvența în lupta împotrivă abuzurilor puterii USL.   Alături de deputatul de Oas, Andreea Paul, în mulțime au fost prezenți președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, Sorin Ghilea, secretar general, Claudiu Ardelean, Ileana Blidar, Adrian Cozma, președinți ai organizațiilor locale, primari și consilieri PDL.

                         Îmbarcați în  două autocare care  au pornit vineri seară din centrul municipiului,  sătmărenii  s-au înarmat cu megafoane, vuvuzele, tobe și cu cele mai sugestive pancarte: nasurile imense, de mincinoși patologici ale lui Ponta și Antonescu fiind ușor de observat  în mulțimea adunată. Celor sosiți cu autocarele,  li s-au alăturat  în Piață Revoluției  membrii PDL sătmăreni sosiți la protest cu mașinile personale sau cu alte mijloace de transport.  Asemeni celor 15 000 de protestatari din Piața Revoluției, sătmărenii s-au simțit mandatați și susținuți  în efortul lor de  românii înșelați și păcăliți de mașinăria USL-istă.

„Pentru românii cinstiți, cu drag de muncă, avem obligația morală de a ne luptă zilnic cu USL-ul și de a  apăra statul de drept. Trebuie să ne împotrivim disprețului față de lege, incompetenței ucigașe și  jafului, printr-un proiect de țara care să-i atragă alături de noi pe toţi cei care n-au girat prin votul lor aceasta guvernare dar si pe cei profund dezamăgiţi de direcţia în care a luat-o România. Acei români scârbiți de clasa politică, de un Parlament cu aproape 600 de parlamentari costisitori, ineficienți, dar care își apăra până în ultima clipă, infractorii. 36 de parlamentari ai majorităţii USL au fost condamnați penal sau acuzați și în stare de incompatiblitate, în acest mandat: 22 de la PSD și 14 de la PNL.  Atacul constant la independența justiției blochează dezvoltarea economică. O țara coruptă e o țara cu cetățeni  săraci, iar românii o simț pe propria piele”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Satu Mare.

 ,, În Regimul Ponta- Antonescu oamenii mor cu zile, legea e batjocorită in Parlament și mafioții se răstesc la Justiție !”a punctat candidatul PDL la Alegerile prezidențiale, Cătălin Predoiu.

Delegația sătmăreană s-a reîntors  duminică acasă, mobilizată și mai motivată.

Potrivit președintelui Petre Mureșan „PDL are obligația morală de a scoate Romania din criza statului de drept. Alături de simpatizanți  și  societatea civilă, noi suntem cei care putem opri dezastrul USL. O dovedim în fiecare zi, prin  acțiuni oricât de mărunte, că sunt luări de poziție sau proteste locale. O atitudine combativă  și o opoziție fermă trebuie să oprească în cele din urmă aroganța și bătaia de joc la adresă românilor cinstiţi”.

  Sursa: Departament comunicare PDL Satu Mare

  

13 comentarii

  1. A.S. Răspunde

    E foarte bine ca PDL-ul isi face simtita din ce in ce mai tare prezenta pe scena politica! Romanii au avut ocazia sa constate pe pielea lor ( pe buzunarele lor ) cat “bine” au facut USL-istii( in frunte cu Ponta, Antonescu & Voiculescu )acestui popor. De asemenea s-au ales apele si in PDL – prin plecarea aripii Basescu & Udrea in Partidul Miscarea Populara!!!! De acum inainte romanii vor stii sa discearna si sa aleaga graul de neghina!!! Sper ca PDL-ul sa poata demonstra in acest context ca se poate face si o altfel de politica , asa cum de fapt asteapta aceasta tara!!!!
    Doamne ajuta!!!!

  2. C.I. Răspunde

    Nu sunt penibili? Ce spun ei: ca puterea USL petrece, cand mor oameni in Apuseni, dar puterea PDL nu petrecea cand ne-a crescut TVA-ul si ne-a scazut salariile cu un sfert si ne-a luat toate sporurile, ca sa aiba Iordache bani pentru partid(saracul acum este in inchisoare). Predoiu presedinte? Care Predoiu, care in calitate de ministru al justitiei a distrus singurul institut de cercetare din domeniu si nu a fost in stare sa utilizeze fondurile alocate de la Banca Mondiala, pentru a pregati justitia pentru noile coduri?Sunt multi oameni care au uitat de “maretele realizari” ale celor 5 guverne Boc.
    Faceti miting sa vada lumea ca existati ca altfel ar uita lumea de voi!

    • matroz Răspunde

      @CI:Baciu Basescu s-a dus la Cluj la petrecere si la f.t.t?Eu cred ca trebuie lasati sa piara pe limba ,pardon pe s.la lui Basescu!

  3. A.S.C Răspunde

    Degeaba incercati sa iesiti in fata pentru ca lumea va cunoaste prea bine .stim cu totii ce zile grele am dus si cum ne-ati mintit pe fata…asa ca mai bine lasati-ne deoarece masca v-ati dat-o deja de mult timp si ceea ce vreti sa afisati acum este fara folos.

  4. marius Răspunde

    Romania a fost saracita de guvernul Boc in frunte cu presedintele.In ceea ce priveste protestul PD-L,este de rasul lumii…Vorbesc de coruptie,dar se pare ca au uitat de contractele paguboase pe care clientela politica PD-L le-a avut cu statul sau de “baietii destepti”.Dragi romani acesti oameni sufera ca si-au pierdut afacerile si nu pentru faptul ca noi romanii o ducem rau.Vi s-a demonstrat de-a lungul anilor in care au guvernat(salarii,pensii,etc.) Si chiar unii reprezentanti locali ai PD-L mai au curajul sa vorbeasca in emisiuni ca ei fac politica din convingere provenind din mediu privat si nu cu interes.Ar fi bine sa ne spuna si despre afacerile tinute in secret.
    Este usor sa critici un guvern care se confrunta cu datoriile lasate de PD-L-isti,cu economia tarii distrusa de acesti oameni care azi vor sa fie salvatorii romaniei,hai sa fim seriosi!

  5. Galiano Răspunde

    of cit de rau a fost cu PDL si cit de bine este acuma cu USL
    TOT ASA INAINTE DACA VA PLACE CU ASA POLITICIENI…

  6. P.B.A Răspunde

    Ce usor este sa vorbiti acum despre un guvern care se confrunta cu datoriile lasate de partidul vostru PDL.
    Cand voi erati la guvernare ce ati facut?
    A da sa nu uitam… ne-ati taiat salariile,pensiile,si tot ce se putea.
    Dar sa nu uitam ca, de cand e USL-ul la guvernare au mai crescut si salariile si a scazut si TVA-ul la paine.
    Dar astia sunteti voi PDL-ul si acum iesit la miting sa aratati ca inca mai existati si voi.

  7. PDL Răspunde

    Adi Cozma, bu-hu-hu, ia-l pe Petrica Muresan şi te du :))))) unul dintre sloganurile scandate in capitala Romaniei.

  8. bravo Răspunde

    daca cistigati viitoarele alegeri va rog sa-l luati si pe SASU inapoi,va multumesc ,o admiratoare infocata de a lui SASU

  9. flacara violeta Răspunde

    Bravo PDL! Tara trebuie salvata din mainile acestui usl-hot, antieuropean,antidemocratic, care prin politica lui ticaloasa si periculoasa arunca practic tara in afara tarilor civilizate!Cei care critica guvernul Boc sunt doar niste postaci usl carora asta le este sarcina sa jigneasca ,sa combata si sa maniPULEze prostimea. Dar o sa vedeti ca usl se v-a PRABUSI si odata cu el si aceasta hidoasa si incompetenta guvernare!Jos usl! Cuvintele sunt de prisos.Romani NU votati pnl si mai nou usd! Cu ei tara se duce in EPOCA DE PIATRA!!!

  10. marian Răspunde

    Cu siguranta sunt oameni mai mult sau mai putin valorosi in fiecare partid.Un om sanatos la cap isi da seama de hotiile si impotenta USL ! Celor care ridicati in slavi USL, va doresc sa mai stea acestia la guvernare ,pana voi o sa muriti de foame.Nu uitati ca un partid comunist cum e PSD ne vrea saraci,pentru a ne putea manipula,pentru a-i multumi pe cei multi si saraci cu ajutoare sociale.Suntem un popor asistat social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.