Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

248 de amenzi date în două zile

agent-politia-rutiera-cascheta-pÎn perioada 14-15.02.2014, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 248 sancţiuni contravenţionale în valoare de  17 600 lei.

Printre cei sancţionaţi se numără 12 biciclişti, 5 căruțași, 11 pietoni, 66 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 2 pentu efectuarea unei depășiri neregulamentare, 32 care nu au folosit centura de siguranţă, 41 care nu aveau documentele asupra lor, 26 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 15 pentru opriri sau staționări în locuri interzise.

Polițștii din cadrul Poliției orașului Ardud l-au depistat în trafic pe DANIEL P., de 34 ani care conducea o mopedă fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal.                                                                                                

Polițiștii Secției Rurale Negrești Oaș au depistat-o în trafic pe FLOARE N., de 59 ani, în timp ce, pe strada Morii din localitatea Racșa, conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere valabil pe teritoriul României. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.