Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Bal mascat caritabil cu costume ecologice, vineri, la Carei

apm, szatmary lajos, elisabeta bekessy (9)Agenția pentru Protecția Mediului  Satu Mare și Clubul Rotary organizează un bal mascat cu caracter ecologic și caritabil, vineri, 28.02.2014, începând cu ora 17, la Castelul „ Karolyi” din Carei.

Acțiunea care se va desfășura are un dublu caracter ecologic și caritabil unde sunt implicați 11 copii de la casa de tip familial „Ștefania” din Oar și 14 licee din Carei și Satu Mare.

Elisabeta Bekessy, director executiv al APM Satu Mare, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că a luat sub protecție această casă de copii și încearcă să îi implice pe micuți în toate activitățile pe care le desfășoară, pentru a se familiariza și socializa cu tinerii care participă și organizează acțiuni ecologice.

Fiecare instituție de învățământ liceală care a dorit să se implice la reușita balului mascat va participa cu câte doi elevi (băiat-fată), îmbrăcați în propriile lor creații din materiale reciclabile.

Juriul, format din reprezentanții Clubului Rotary și APM, va premia cele mai reușite costume iar pentru efortul depus de toți liceenii, se va face o excursie în data de 15.04.2014 la Salina Turda, unde vor participa și copiii de la orfelinatul „Ștefania”.

Toate creațiile vor fi achiziționate contra cost de membrii Rotary, iar cu sumele obținute  se va cumpăra o combină frigorifică, ce va fi donată acestor 11 copii orfani.

Costumele vor fi expuse pe holul Complexului de educație ecologică „Casa Verde” din Satu Mare.

Un comentariu

  1. Conspiratii Răspunde

    Rotary Club, Rotaract, Lions Club sunt toate organizatii masonice. Wolfgang Ziegler, membru Rotary demonstreaza ca exista multe legaturi intre Rotary si francmasonerie: “Legaturile dintre Rotary si masonerie sunt vechi si nu trebuie privite cu suspiciune. In unele tari est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. In orice caz, existenta medaliilor pe care apare roata Rotary alaturi de simboluri masonice arata ca legaturile sunt inca puternice si astazi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.