Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Baschet feminin: CSM Satu Mare s-a calificat în play off

csm-satu-mare-(3)Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare s-a calificat în play off după meciul disputat din această seară cu CS Phoenix Galaţi, obţinând scorul de 80-66.

Deşi  prima parte a meciului a fost condusă de Galaţi, cu scorul de 17-23, în a doua repriză marcatoarele Tabytha, Laza şi Jones reuşesc să egaleze în minutul 14 din sfertul doi cu 33-33,  iar finalul reprizei conducându-l cu 41-38.

Andrea Orosz deschide a treia repriză marcând la coş şi dominând jocul cu Tabyta, Laza şi Voica,  încheind repriza cu scorul de 66-48.

În ultima parte a meciului, jucătoarele echipei CS Phoenix Galaţi: Filip, Alaiba Williams şi Fairbanks conduc repriza, însă meciul este câştigat de CSM Satu Mare cu 80-66.

Antrenorul  Petru Eleş a precizat că este primul meci decisiv pe care echipa l-a jucat în această formulă şi care şi-a pus amprenta asupra jucătoarelor.

„Am făcut un sfert trei foarte bun care a decis soarta echipei noastre, trebuie să felicit fetele. Galaţiul a jucat ultima şansă în play off, este o echipă valoroasă, să nu uităm că am pierdut în tur la 5 puncte diferenţă”, a spus Eleş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.