Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Biciclist accidentat pe pista specială. Poliţia n-a fost anunțată, biciclistul avea o fractură

Biciclist accidentat la iesirea din Satu Mare

Biciclist accidentat

Un  bărbat în vârstă de  31 de ani a fost victima unui eveniment rutier produs azi, pe strada Ady  Endre  din municipiul Satu Mare.

        Din cercetările efectuate  de către poliţiştii Biroului Rutier s-a stabilit că Ionuţ P., de 25 de ani, din  judeţul Maramureş în jurul orei 06.30 conducând autoturismul marca Ford la ieşirea din curtea unui imobil situat pe strada Ady Endre l-a accidentat pe Istvan K., care circula pe bicicleta pe pista special amenajată în acest sens.

       Părţile implicate nu au anunţat evenimentul imediat după producerea lui, în jurul orei 08,00 victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, unde în urma investigaţiilor medicale a rezultat faptul că bărbatul a suferit o fractură la nivelul membrelor inferioare.

       Poliţiştii au reuşit la scurt timp identificarea conducătorului auto. În momentul producerii evenimentului părţile implicate nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

        Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Cercetările continuă în cauză conform noilor norme procedurale în vigoare .        

Sursa: Poliţia Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.