Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Cinci hoți prinși într-o singură zi

furt magazinMai multe persoane suspecte de comiterea unor furturi au fost identificate de către poliţişti.

Un lucrător comercial din cadrul unui magazin alimentar din muncipiu a sesizat oamenilor  legii faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse alimentare din magazin. Reclamatul a fost identificat de poliţişti în persoana lui Istvan V., de 43 de ani, din Satu Mare.

    Tot ieri, două femei au sustras obiecte de îmbrăcăminte şi bunuri alimentare din magazine de profil din municipiu. Klara V. şi Eva S. sunt  din Satu Mare , prejudiciul creat de acestea a fost restituit personalului magazinelor păgubite.

     Poliţiştii din Beltiug în jurul orei 17,40 aflandu-se în serviciul de patrulare pe raza localităţii l-au identificat pe Sandor D, în vârstă de 36 de ani având asupra sa un sac în care se aflau bunuri . În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta a sustras bunurile  în jurul orei 17,30 de la domiciliul unei femei Eva P, în vârstă de 66 de ani . Prejudiciul a fost recuperat  şi predat părţii vătămate.

     O femeie din localitatea Culciu Mic a sesizat poliţiştii despre faptul că în cursul zilei de ieri o persoană de sex masculin a desfăşurat activităţi ca zilier în curtea locuinţei sale , iar după plecarea acestuia doamna a observat că din tractorul care se afla în curtea casei lipsea un casetofon auto. Păgubita a solicitat sprijin pentru găsirea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului, astfel că în urma activităţilor desfăşurate , poliţiştii din localitate identificat şi prins suspectul  în persoana numitului  Istvan H.   în vârstă de 24 de ani.

În toate cele 5 cazuri suspecţii sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de furt. Cercetările continuă în cauze.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.