Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

CSM Satu Mare a pierdut în fața echipei ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe. Scor final 57-82

CSM Satu Mare-Sepsi Sf. Gheorghe (27)CSM Satu Mare a pierdut meciul disputat astăzi în fața echipei ACS SEPSI SIC Sfântu Gheorghe, cu scorul de 57-82.

SEPSI SIC Sfântu Gheorghe este ocupanta locului 4 în Liga Națională de Baschet Feminin. După poziţia din clasament se anunţa un meci interesant, mai ales că ambele echipe veneau după victorii la scor în meciurile jucate ieri, în cadrul etapei a 18-a.

Meciul a început destul de bine pentru echipa sătmăreană, deşi se simţea o oarecare crispare, lipsă de încredere, acel entuziasm de care era nevoie pentru a învinge o echipă bine cotată cu jucătoare valoroase în lot. Baschetbalistele noastre au avut un meci bun în primele două sferturi și au început în forță, scorul fiind de 20-24 și 12-15, dar sfertul al 3-lea a pus capac şi deznodământul jocului a fost deja pecetluit, scorul fiind de 40-63. Meciul s-a încheiat cu scorul de 57-82.

Diferenţa de omogenitate şi poate şi de valoare dintre cele două loturi de jucătoare s-a văzut pe parcursul desfăşurării jocului, echipa din Sf. Gheorghe având în jucătoarea Samantha Rose Prahalis un adevărat lider, prezentă în joc pe tot terenul,coordonând atacul şi apărarea echipei adverse, având cele mai multe puncte marcate-25, pase decisive şi recuperări.

De la echipa CSM Satu Mare poate fi evidenţiată Ramona Eniko Laza (Tarţa) care a condus bine atacurile sătmărencelor, dar acestea s-au lovit, în preajma panoului advers, de o apărare bine grupată care nu oferea spaţii de pătrundere, obligându-le pe sătmărence să încerce aruncările de la distanţă care de cele mai multe ori n-au nimerit ţinta.

Aşadar, a fost o înfrângere grea pentru echipa din Satu Mare, venită pe fondul oboselii jucătoarelor așa cum a declarat și Peter Eles, antrenorul echipei sătmărene.

Cât am rezistat fizic, un meci şi două sferturi, am fost ok. Am plătit tribut oboselii, jucătoarele noastre nu sunt obişnuite să joace două meciuri la mai puţin de 24 de ore”, a afirmat Eles, la finalul meciului.
Antrenorul a ţinut să felicite echipa oaspete care „este o echipă mai bună, cu un alt obiectiv decât al nostru şi luptă pentru titlul de campioană a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.