La Trip va fi construită o biserică nouă

9 februarie 2014 | 16 comentarii

biserica-trip Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef alături de vicepreşedintele Mircea Govor au participat de slujba arhierească de la Catedrala Ortodoxă din Negreşti Oaş săvârşită de un sobor de preoţi în frunte cu Arhiereul Vicar al Maramureşului şi Sătmarului Prea Sfiinţia Sa Iustin Sigheteanu. Cu această ocazie au fost hirotonisiţi un diacon şi un preot pentru a sluji protopopiatul Negreştiului.

Tot duminică a avut loc punerea pietrei de temelie a unei biserici din Trip, comuna Bixad. Noua biserică va avea hramul „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul şi Sfinţii Martiri Brâncoveni” preotul paroh fiind Pr. Petreţchi Adrian.

La cele două evenimente au participat europarlamentarul Ovidiu Silaghi, prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef, vicepreşedintele Mircea Govor, primarul oraşului Negreşti Oaş Aurelia Fedorca, primarul comunei Bixad Ioan Tătar, consilieri locali din comunele din împrejurimi şi numeroşi locuitori.

Sursa: Consiliul Judeţean

 

 

Etichete: , ,

Categorie: Locale

Comentarii (16)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. x spune:

  cand va fi construita si o noua scoala, spital centru cultural…etc. doar biserici…..sa imi bag io ceva in bisericile astea

 2. James Hetfield spune:

  Da' drumuri bune aveti? Spital aveti? Gradinita aveti?

 3. satmarean spune:

  Da’ “vitraliile” cu care ati inzorzonat palatul administrativ le-ati corectat?

 4. calusar spune:

  si scolile care sunt is goale ca nu toti dau pacolo sau vin cu mertane si le trebe si note mari moca….da cand s-au cheltuit peste 2 miliarde pentru 7 zile de distractie la Partium a fost bine?
  se facea o bucata de drum cu atatia bani…..

 5. Pop Ioan spune:

  Totul avem.Numai de biserici ducem lipsa.Sau se fac locuri de munca…..pt preoti.

 6. Andras Szikolya spune:

  E pacat sa atacam constructia de biserici ca doar si noi am fost pe la putere si stim bine ce am facut si ce locuri de munca am creat….pentru noi si preotii nostri.

 7. flacara violeta spune:

  Andras baci,care noi? La cine te referi ca ai fost la guvernare? Daca la rmdsz atunci da.Ati fost mai tot timpulla putere si ati pradat aceasta tara! Au furat sefii vostrii sub pulpana rmdsz tot ce s-a putut.Nu sunt atatea biserici si popi ca sa-i ierte,de aceea acesti usl-isti (care au furat si ei dar muuuult mai mult),s-au gandit sa mai construiasca biserici ca doar ,doar le vor fi iertate pacatele(sigur fabulez)!Da sunt convins ca la Trip numai inca o biserica mai lipseste,in rest au tot ce trebuie -casa de cultura,scoli moderne,dispensar dotat cu toata aparatura,sali de sport,trotuare,drumuri,apa potabila,iluminat public etc! Domnul fie cu voi!

 8. voicu spune:

  Daca se construiesc strict din banii enoriasilor sa mai faca 100. Dar banii mei vreau sa mearga spre alte domenii vitale:scoli, educatie , spitale…..BISERICI AVEM ARHISUFICIENTE!!!Se caca in fundu curtii da ei mai ridica o cladire de beton

 9. flacara violeta spune:

  Asa este Voicule! Si eu doresc ca din banii mei sa NU se mai construiasca biserici,dar nici sa-mi fie cheltuiti pe prostii electorale!Vreau investitii serioase(spitale ,scoli,case de cultura, parcuri de distractii etc.)Eu ma tot intreb de cand acesti veseli stef, govor si toti “edilii” astia au devenit atat de religiosi asa peste noapte?

 10. you stink spune:

  Iustin Sigheteanu este un securist extrem de periculos! Avem dosarul său prin care îl turna pe Nicolae Steinhardt!

 11. he stinks spune:

  Corect! Citiți si adev.ro/ mse9md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest