Licitaţie pentru reabilitarea termică a peste 500 de locuinţe din Satu Mare

25 februarie 2014 | 5 comentarii

reabilitare termica blocuriPrimăria municipiului Satu Mare a anunţat pe siteul oficial că organizează o licitaţie pentru reabilitarea termică a 510 de locuinţe, din fonduri europene.

Valoarea lucrărilor este de estimată la 7,8 milioane lei la care se adaugă TVA. Contribuţia Primăriei Satu Mare este de 2%.

Lucrările constă în reparații ale zonelor degradate și a tencuielilor desprinse sau degradate; izolarea termică a părții opace a fațadelor; înlocuirea tâmplăriei existerioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în bloc, cu tâmplărie termoizolantă; închiderea balcoanelor și/sau logiilor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeților; termo- hidroizolarea acoperișului tip terasă, respectiv izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel; izolarea termică a planseului peste subsol; lucrări conexe de demontare a instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațade/terasa blocului de locuințe, precum și remontarea sau înlocuirea acestora după efectuarea lucrărilor de izolare termică (ex. sisteme de ventilare a apartamentelor etc.)

Termenul de finalizare a lucrărilor este de cinci luni de la termenul de execuţie al lucrărilor iar garanţia este de 36 de luni.

          

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. sm spune:

  Sunt proiecte de pe vremea lui Ileys ,primaria functioneaza de 2 ani pe munca vechiului primar Coyak este in vacanta sa adune proiecte din Alpii austrieci,un primar ratat care nenoroceste orasul.

 2. Nemesis spune:

  Normal au nevoie de bani pentru campania electorala tovarasul coi ca ca doar nu o sa puna din buzunarul lui pentru tovarasul Ioan Mircea Pascu

 3. contabilul spune:

  Dottore, n-ai uitat nimic din comunicat? Contributie 2% de la primarie si 40% contributiile proprii a locatarilor. Este o diferenta!!!

 4. nelson spune:

  din comunicat lipseste partea cu presa aservita si bine platita din fonduri publice mai ales de catre primariile judetene!
  pe informatia trunchiata au si aparut opiniile anti liberali daca tot se simte cu musca pe caciula editorialul cu lucrarile castigate pe mana pesedeului proapsat inverzit. daca nu putem corupe “pe ei” atunci “atacam la ei” .prietenii hanului careian stiu de ce ……multe milioane curg frumos spre…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest