Mircea Govor la bilanțul Partidei Romilor. Se va semna un nou protocol de colaborare pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale

2 februarie 2014 | 23 comentarii

poza conf. cu romiiLa invitația conducerii Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a participat la bilanţul activităţilor desfăşurate de către romi în cursul anului trecut, la dezbaterea planurilor pentru acest an şi condiţiile de semnare a unui nou protocol de colaborare cu PSD pe plan local și judeţean. 

Întâlnirea a avut loc vineri, 31 ianuarie, la noul sediu al Partidei Romilor Pro Europa.

Mircea Govor a discutat cu conducerea romilor, semnarea unui nou protocol care prevede colaborarea dintre PSD şi formaţiunile romilor pentru alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din acest an.
“Ştiu foarte bine că romii au nevoie de mai mult respect, de mai multă atenţie, de mai multe politici dedicate integrării, stimulării şi identităţii culturale. Abordarea nu trebuie să fie însă doar una europeană sau naţională, ci şi una locală”, a precizat Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare.
La întâlnire au participat Horvath Ignac, preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor Pro Europa, Rozalia Bondrea  consilier pe probleme ale romilor din cadrul Instituției Prefectului Satu Mare, liderul tinerilor romi din Satu Mare, Zsolt Godzse și reprezentanții comunităților rome din județ.

 Sursa: PSD Satu Mare

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (23)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. kalaman spune:

  Apoi frate sincer domnu Mircea ii singurul demnitar satmarean care intinde o mana de ajutor minoritatilor si in special rromilor. Felicitari

  • mihai spune:

   Ce un lingau psdisto comunist esti. Bafta vere.

  • f spune:

   Apoi bre kalaman, tu nu sti pe ce lume traiesti! Tu nu pricepi (n-ai cum!!!),ca aici e vorba de castigarea de voturi (nu de simpatie politica)prin manipularea tiganilor de catre liderii lor, care in schimb vor primi niste banuti sau ceva lucrari specifice rromilor ca de exemplu deratizari de subsoluri de ex.! Deci e vorba de bani, ori cum o iei.Sa nu crezi ca viata rromilor(tiganilor)se v-a schimba semnificativ in bine! NU ei vor cotrobai prin gunoaie in continuare,vor sta cu mana intinsa dupa niste marunti, in schimb liderii lor si psd,isi vor freca mainile de bucurie pana la alte alegeri! Pe scurt asta se intampla kalaman fraiere!!!!

 2. kalaman spune:

  Si tu un postac pdl-ist pierdut pe internet..

 3. satmarean spune:

  Mircea este printre putinii politicieni satmareni care face ceea ce promite.Bafta in continuare

  • Dorin spune:

   ce a facut din ce a promis la alegeri

  • un cetatean cu scaun la cap spune:

   Face pe dracu satmarean retardat! Din ceea ce a promois nu a facut nimica si nici nu v-a face. Nu poti tu sa minti oamenii precum ponta,care deja are un grad de mitomanie patologica. Nu-l mai crede nimeni. Se v-a vedea in curand,atunci cand vor navalii oanenii peste el si-l vor fugarii cu labe-n cur!

 4. ovidiu spune:

  Kalman nu te intrista cu RRRomii au semnat si Pdlistiiii si ce , na exact zero rezultat parca nu stii cum merge cuastia .. !!!!

 5. Danut! spune:

  Felicitari domnule Mircea! E foarte bine ca v-ati gandit sa continuati acest protocol! Speram sa ajute si ei la urmatoarele alegeri! Felicitari inca o data domnule Govor!

 6. Dany Coza spune:

  Felicitari domnule Mircea! E foarte bine ca v-ati gandit sa continuati acest protocol! Speram sa ajute si ei la urmatoarele alegeri! Felicitari inca o data domnule Govor!

  • f spune:

   D.groazza,mare lingau trebuie sa fi! Ti-ai pus si poza ca si sti tu cine….!Afla ca pt. judet acest mascarici care raspunde la comanda govor,nu a facut nimic…bun!Rau da, viitorul o v-a dovedi!

 7. satmareanca spune:

  Marre politician , mare, mare… da Mircica Infractorica stie ce presupune sa fii mare politician , da e mare…. mare … analfabet…. incult …. impostor , cand vin dupa el ???????????????

 8. mia v spune:

  Dragule Mircuta abia astept sa candidezi la Satu MARE sau judet sa le aratam noi cate voturi strangi, parrca vad ce lectii ii dai la Scoica..!

 9. razvan spune:

  Cine se aseamana se aduna va spun eu .., garantat!!! Cunosc marfa!!

 10. Shrek aka Coica spune:

  Tiganii din Satmarel nu-l doresc pe Coica si Stef care ne-au promis marea cu sarea.

 11. marius spune:

  restul marilor demnitari satmareni unde sunt,macar Govor are curajul sa stea la masa lor si sa le asculte pasurile!

 12. nuntas spune:

  felicitari domnule mircea,cind va casatoriti cu manuela??

 13. unul spune:

  …of offf offf offf oofff vor toti tiganii
  pe mircea govor, la parlamentare…

 14. gyuri spune:

  cea mai mare greseala a romanilor e ca tot compara PSD cu comunistii, departe unii de altii. nu o sa faca PSD cat a facut PCR nici in 1000 de ani, sa nu uitam ce a fost ca fost mai bine, parerea mea

 15. Mircia Mircia spune:

  felicitari D-ne Mircea G. !

 16. Mircia Mircia spune:

  felicitari D-ne Mircea G. !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest