Ultima actualizare: azi, 16:36

Sport

Olimpia joacă sâmbătă cu UTA Arad. Fotbaliștii pregătesc o surpriză femeilor de 1 Martie

Olimpia Satu Mare-Metalul Resita (5)Prima zi de primăvară aduce și primul meci din returul campionatului Ligii a II-a la fotbal. Așadar, Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, 1 martie, de la ora 11.00, primul meci din retur în compania formației UTA Arad.

În partida din tur, Olimpia  a învins în deplasare formația arădeană cu scorul de 2-1 și speră ca acest lucru să se întâmple și pe teren propriu. „Galben-albaștrii” ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a II-a cu 18 puncte, pe când UTA Arad este situată pe locul 11 cu 11 puncte.

Fotbaliștii sătmăreni au intrat de joi după masă în cantonament și sunt pregătiți să obțină cele trei puncte puse în joc. „Țintim cele trei puncte pe care sper și cred și sunt optimist că le vom obține”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Și pentru că sâmbătă va fi 1 Martie, Stadionul Olimpia va fi pregătit de sărbătoare, iar doamnele și domnișoarele sunt așteptate la stadion pentru a primi mărțișoare și bineînțeles jucătorii așteaptă și suporterii  într-un număr cât mai mare pentru a-i susține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.