Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Olimpia Satu Mare – SC Bacău 1 – 1

Olimpia Satu Mare-Metalul Resita (1)Olimpia Satu Mare a disputat vineri, cel de-al doilea meci de pregătite din mini stagiul de pregătire de la Salonta. Elevii antrenorului Tiberiu Csik au întâlnit formația SC Bacău, echipă care activează în Liga a II –a, Seria I.

Conform spuselor antrenorului, Tiberiu Csik, „galben – albaștrii” s-au descurcat binișor, având în vedere că partida s-a jucat pe un teren artificial care e mai diferit decât iarba.

Atât în prima repriză, cât și în a doua, sătmărenii au avut câteva oportunități care se puteau încheia cu un gol, însă scorul la pauză a rămas neschimbat, 0 –0.

Băcăuanii au înscris primul gol în minutul 50 al partidei. Aceștia au fost la conducere până în minutul 78 când Villand a restabilit egalitatea, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. 

FC Olimpia: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu (60 Lemac), Micaș, Svarczkopf (60 Villand), Ungureanu (60 Kinczel), Bujor (60 Feier), Boștină (78 Prodan). Jucătorii care nu au evoluat în acest meci au avut un program de antrenament.

Olimpia Satu Mare va disputa următorul meci sâmbătă, de la ora 11.00, în compania formației Sântandrei. După acest meci, echipa fanion a orașului se va întoarce acasă.

Sursa: Olimpia 2010 Satu Mare      

          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.