Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Pataki Csaba: Pentru a intra în Guvern, ar trebui să avem loc. Deocamdată, încă funcţionează USL

Pataki CsabaPreşedintele filialei judeţene a UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba, a declarat, astăzi, pentru Agerpres, că Uniunea ar fi trebuit să intre la guvernare încă din anul 2012, după semnarea acordului cu USL, şi că în prezent aşteaptă clarificarea problemelor dintre social democraţi şi liberali. “Pentru a intra în Guvern, ar trebui să avem loc. Deocamdată, practic, încă funcţionează USL. Noi, conform înţelegerii din 2012, ratificată de Ponta şi Antonescu, trebuia să intrăm la guvernare încă din 2012”, a declarat Pataki.

Potrivit senatorului UDMR, o decizie privind participarea la guvernare este atributul Consiliului Reprezentanţilor Unionali ce se întruneşte sâmbătă, 1 martie, la Târgu Mureş.
Tot acest for trebuie să împuternicească preşedintele uniunii să poarte negocieri, ‘în cazul în care se rupe oficial USL’.
“Este prematur să spun ce se va întâmpla, totul este posibil. Până când nu există o clarificare în USL, nu are rost să facem analize. Dacă va fi o colaborare la nivel naţional, va trebui să existe şi în teritoriu. Formal, însă, USL există, nu vrem să ne băgăm între ei”, a mai spus Pataki.

Sursa: jurnalul.ro

6 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Cand si unde a ratificat Crin Antonescu o intelegere de a va coopta si pe voi la guvernare mai mincinosule mic?
    Nerusinarea e inca in floare la iudemeristi

    • Dorin Răspunde

      Asi avea o intrebare la distinsul domn Pataki Csaba daca nu sunt la guvernare de ce au directorii in fuctii , oare sa fie o intelegere tacita cu PSD !!!!!!!!!!!!

  2. politica pasilor marunti !!! Răspunde

    articolul din gandul ……
    De la Palatul Victoria, Gyorgy Frunda cere UDMR să ia în calcul intrarea la guvernare alături de USD…..(tot acolo si acordul semnat atunci de Ponta,Antonescu,Kelemen si Borbely)
    se vede din acord ca se stia si in filiale ca salvatorii lui base la referendumul din 2012 vor fi luati la macelarie sa imparta ciolanul!

  3. erwin Răspunde

    komunistii verzi trag la comunistii rosii ca sunt tot comunisti…..

  4. satmarean Răspunde

    acest asa zis partid este la fel de toxic ca si psd-ul! Au o caracteristica comuna hotia! Dar si pnl-ului i se potriveste.Acum romanii vor avea un alt circ televizat, ca asa ne este noua sciris sa avem doar circ,in loc de guvernare! udmr a facut foarte mult ROMANIEI,prin politica pe care o practica.Daca macar ODATA romanii ar iesi la vot MASIV si ar vota o formatiune sau alianta de dreapta macar 55%,udmr nu ar mai intra nici in guvern,dar nici in parlament! TREZESTE-TE Gheorghe, trezeste-te Ioane!

  5. sieu Răspunde

    Cit a fost Csehy la putere a explodat iar extremismul, sefii de institutii romani au fost schimbati sau marginalizati,din pacate UDMR-ul este la fel de ticalos ca si celelalte partied!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.