Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Poliţia Locală Satu Mare are un deficit de 50 de cadre

bilant politia localaPoliţia Locală Satu Mare şi-a prezentat astăzi bilanţul activităţii pe anul 2013. La evaluarea activității au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca, consilierul local Csaba Masculic, secretarul primăriei Mariana Suciu, administratorul public Dan Băbuţ-Domuţa, reprezentanţii instituţiilor din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, precum şi şefii de servicii din cadrul Primăriei Satu Mare.

Organigrama Poliției Locale prevede 150 de posturi, iar la finele anului au fost ocupate 92 de posturi. În prezent instituția are un deficit de 58 cadre din care 2 de conducere și 56 de execuție.

În anul 2013 polițiștii locali au  aplicat 5.528 de sancțiuni contravenționale din care 2.510 au fost cu avertisment și 3.018 cu amendă în valoare de 730.345 lei.

Poliția Locală a efectuat patrulări pe digurile Someșului pentru a nu permite pătrunderea turmelor de oi în intravilanul orașului. Au fost depistați 9 ciobani care se aflau cu oile în aceste zone, luându-se măsura sancționării contravenționale. Pe linie de circulație rutieră s-au aplicat 3.775 de amenzi și avertismente, în valoare totală de 459.710 lei.

1.798 de societăți au fost verificate pe linia de control comercial și autorizații de funcționare, aplicându-se 236 de sancțiuni și avertismente, acestea având o valoare totală de 22.500 lei.

Poliția Locală a urmărit respectarea ocupării domeniului public, fiind acordate amenzi în valoare de 122.134.

În anul 2014, conducerea Poliței Locale își propune să finalizeze implementarea Sistemului de supraveghere video a municipiului Satu Mare, încadrarea cu personal a Centrului de supraveghere video, obținerea avizelor necesare și finalizarea lucrărilor la poligonul de tir, amenajarea unui sediu corespunzător, precum și dotarea instituției cu 3 autoturisme noi și cu tehnică necesară desfășurării activității specifice.

4 comentarii

  1. maxx Răspunde

    Dar care-i problema?Vanzatori de seminte n-au clienti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.