Ultima actualizare: azi, 11:15

Locale

Prezentare de lenjerie intimă, măști columbine și coafuri extravagante la Art Grand Marriage

prezentare Cosmin MuresanO prezentare de lenjerie intimă pentru bărbați, colecția lui Cosmin Mureșan, denumită Black Magic Egypt, a avut loc sâmbătă, în cadrul târgului expozițional Art Grand Marriage, la Grand Mall, același designer ilustrând cu rochii de mireasă și colecția de măști columbine a Mihaelei Pastor. Hair-stylista Adriana Popescu a avut o prezentare de coafuri extravagante și inedite pentru vizitatorii târgului.

Evenimentul a început cu prezentarea de coafuri, realizate de Adriana Popescu, o talentată hair-stylistă din Satu Mare, care face din părul oricărei femei o creaţie unică, împletită cu măiestrie. Accesoriile fetelor de la agenția Gaby`s Models au fost asigurate de artista Varga Kinga.

Colecția ”Black Magic Egypt”, concepută de Cosmin Mureșan, a adus o selecție de piese de lenjerie spectaculoase. Realizate din materiale prețioase, piesele reunesc pe fiecare dintre ele tehnici de imprimare prin presare și broderii manuale cu pietre, cristale și elemente lucioase. Cosmin Mureșan, creative director la celebrul brand Cătălin Botezatu, pregătește pentru 2014 o colecție pentru Birmingham Fashion Week. Creațiile vestimentare ale lui Cosmin Mureșan au fost puse în evidență și de măștile columbine ale artistei Mihaela Pastor. Măștile sunt unicat, realizate manual, decorate cu materiale prețioase precum perle, foițe de argint și aur.

Art Grand Marriage se va încheia duminică, 9 februarie, de la ora 19:00, cu o paradă a rochiilor de mireasă, care se va desfăşura în holul de la Grand Mall Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.