Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Primul centru de formare profesională al Universității Tehnice ar putea fi la Satu Mare

Dorel Coica, Univ. Tehnica (11)Reprezentanții Universităţii Tehnice din Cluj Napoca (UTCN) s-au întâlnit astăzi cu primarul Dorel Coica şi reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a discuta despre intenţia lor de deschidere a unui centru de formare profesională la Satu Mare, primul dintr-o reţea ce se va întinde la nivelul întregii regiuni.

Prorectorul universităţii pe probleme de patrimoniu, Hortensiu Liviu Cucu şi prorectorul cu relaţii internaţionale, Cătălin Popa, alături de primarul Dorel Coica au susţinut o conferinţă de presă pe această temă, în moment disuctându-se despre o colaborare.

Primarul a afirmat că a avut mai multe discuţii cu Asociaţia Patronatelor din care a reieşit că sunt probleme la nivel de judeţ în ce priveşte formarea profesională pe anumite domenii.

Reprezetanţii UTCN au arătat că în final doresc realizarea unei reţele regionale de centre de formare, primul fiind posibil să fie deschis la Satu Mare, datorită bunei colaborări cu administraţia locală, centru unde să aibă loc cursuri pe anumite specializări, în funcţie de necesităţile marilor firme. 

6 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Sa inteleg ca madame din imagine, adica doamna Dersidan adjuncta de la AJOFM a fost propulsata acolo de Dorel, nu de alta dar Adi Dersidan s-a asociat cu Dorel si si-au tras un radio unu care merge in centru toata ziua.

  2. Shrek Răspunde

    Doamna directoare Dersidan va rugam nu va afisati cu un asa impostor, gen Dorel Coica, de care doar gura este! meritati functia unde sunteti, dar nu meritati locul in poza!

  3. sm Răspunde

    Totul se datoreaza in oras lui COIca drumuri inpecabile,locuri de munca din belsug,gradinite si scoli moderne ,spitale dotate ,crntura si podul,piete moderne,parcuri curate pline de flori,banci noi etc multumim ca existi papagalule….

  4. George Răspunde

    Tipic satmarenilor… Cand nu se face ceva, de de nu se face?! Cand se face, de ce s-a facut?! Va meritati soarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.